Το Sugar Free Press, δοκίμασε και προτείνει τη νέα του γευστική εμμονή, στα ενδότερα του Πειραιά. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.

Μη χάσετε τα μουσικά live Πέμπτη με Κυριακή καθώς και τις θεματικές βραδιές!

Όταν ο Μίμης συνάντησε την Άννα, μία νέα σελίδα γράφτηκε στα παιδικά αλφαβητάρια. Αυτή του χειροποίητου, καλομαγειρεμένου και ολόφρεσκου φαγητού! Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζιράκη, σεφ, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 2001 και τη γυναίκα του, Άννα, η οποία ως κλασσική ελληνίδα σύζυγος, είναι ο εγκέφαλος, της πεντανόστιμης «συμμορίας» τους! Με ελληνική δημιουργική κουζίνα, καθημερινά από το μεσημέρι, έως και αργά το βράδυ, θα ξεχάσετε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα μεζεδοπωλεία.

Ζυμωτό ολόφρεσκο, χειροποίητο ψωμάκι, ζουμερά κρέατα, δροσερές σαλάτες και ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν ευθύς αμέσως να το λατρέψετε!

Μη φύγετε εάν δεν δοκιμάσετε τη σαλάτα «Του Αγρού», με ανάμεικτα λαχανικά σε φωλιά παρμεζάνας, καπνιστό χοιρινό, μουστάρδα και μέλι, τους «τυρολουκουμάδες», «της φέτας τα μελ”λ”ούμενα», δηλαδή φετούλα σε φύλλο ολικής, με μέλι ούζου και παπαρουνόσπορο, τον «καβουρμά με τα’ αυγά», μια μυστική Ξανθιώτικη συνταγή του παππού του Μίμη και το «Κοκό του Μίμη», δηλαδή φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα φέτας και κόλιανδρο!

Κυριακή βράδυ και Δευτέρα κλειστά.

Αχαϊας 44 & Χειμάρρας, Παλιά Κοκκινιά, Πειραιάς. Τ: 2130144642 FB: Ο Μίμης και η Άννα Instagram: o_mimis_kai_i_anna