Ένα καθαρόαιμο, παραδοσιακό ψητοπωλείο, όπου πρωταγωνιστής είναι το καλό, φρέσκο και καλοψημένο κρέας!

Οι ιδιοκτήτες έχουν ως στόχο και βασική προτεραιότητά τους οι πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό, να χορταίνουν από τις ποσότητες και να ξαναδίνουν ραντεβού στο ψητοπωλείο τους. Κάπως έτσι και με αυτή τη λογική προέκυψε το ψητοπωλείο «Η Αυλή», με υλικά πάντα πρώτης ποιότητας, κρέατα δικής τους παραγωγής και τα λαχανικά πάντα ολόφρεσκα.

Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή, τα κρέατα ψήνονται επί τόπου στα κάρβουνα και είναι όλα της ώρας. Οι ποσότητες που προσφέρονται είναι γενναιόδωρες και ανάλογες των τιμών τους. Εμείς δοκιμάσαμε μερίδα γιαουρτλού κεμπάπ, τα μπριζολάκια χοιρινά και τα παϊδάκια κοτόπουλου, που ήταν πραγματικά ζουμερότατα!

Ο χώρος είναι παραδοσιακά διακοσμημένος, με έμφαση στη λεπτομέρεια της κρεατοφαγίας. Με παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες και τραπεζάκια, περιμένει να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Όταν ανοίγει ο καιρός και η θερμοκρασία ανεβαίνει, πολλοί επιλέγουν να καθίσουν έξω και να απολαύσουν τα παραδοσιακά σουβλάκια και μερίδες της Αυλής. Εσείς, όχι;

”Απολαύστε τα προϊόντα και στο σπίτι σας με ένα μόνο τηλεφώνημα! Ωράριο διανομών 13:00-01:00”

Βουρνόβα 4, Νίκαια. T: 2104926956 FB: Ψητοπωλείο “Η Αυλή “