Το Ψαροκόκκαλο της Άννας, είναι το όνομα μια απλής, αλλά φτιαγμένης με μεράκι και σπιτική φροντίδα, ταβέρνας σε μια ήσυχη γειτονιά του Κερατσινίου, κάτι που δεν την εμποδίζει να γεμίζει με το φανατικό κοινό της. Άνετα τραπέζια, που το καλοκαίρι βγαίνουν έξω, με θέα στο παρκάκι και τη δροσιά των δέντρων. Μα κυρίως φαγητά και γεύσεις μοναδικές που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας!


Η Άννα και η παρέα της (η κόρη της, Σύλια, ο σύζυγος, Φανούρης και όλοι όσοι βοηθούν προκειμένου να φτιαχτούν αυτά τα «γαστριμαργικά θαύματα») με εμμονή στην επιλογή καλής πρώτης ύλης, με συνέπεια και χρονική διάρκεια χωρίς συμβιβασμούς, με σεβασμό στη μεταχείριση των υλικών, ο οποίος προκύπτει όχι μόνο από την εμπειρία και τη γνώση, που είναι ούτως ή άλλως απαραίτητες, αλλά και από μια καλή προσωπική αίσθηση της ισορροπίας έχουν καταφέρει να μας κάνουν να αγαπήσουμε την καθαρόαιμη αυτή ψαροταβέρνα του Κερατσινίου. Είναι όλα αυτά τα παραπάνω στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ψαροταβέρνες.


Οι επιλογές του καταλόγου καλύπτουν όλα τα γούστα τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως, στα οποία πρωταγωνιστής φυσικά είναι το φρέσκο ψάρι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε μαστιχωτό χταπόδι σχάρας, μακαρονάδα με κοκκινιστή πεσκανδρίτσα, μυδοπίλαφο, γιουβέτσι με το μελάνι της σουπιάς και καβούρι παϊδάκι. Και όλα αυτά φυσικά με ελληνικό τσίπουρο ή ουζάκι. Ακούστε μας και θα μας… θυμηθείτε!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τ: 210-4323010 & 6981-885411, FΒ: Ψαροκοκκαλο της Αννας Ψαροταβερνα