Κακά τα ψέματα, μία από τις σημαντικές αποφάσεις κάθε ζευγαριού για τη διοργάνωση του γάμου του είναι και η επιλογή του catering καθώς η γαστριμαργική ικανοποίηση των προσκεκλημένων αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιτυχία της δεξίωσης.  Αν οι καλεσμένοι σας, φάνε καλά, θα φύγουν σίγουρα χαμογελαστοί και αυτό είναι δεδομένο. Εμείς, ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε δύο από τα πιο δυνατά και αξιόπιστα catering του Πειραιά. Η απόφαση; Δική σας!

Roxanita: Κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Με συνεχή παρουσία 40 ετών στον χώρο της εστίασης, η εταιρία Roxanita εγγυάται να δώσει μοναδικό «χρώμα» στα όνειρά σας. Με κύριο γνώμονα τις ανάγκες αλλά και το γούστο σας, υπόσχεται να κάνει την γαμήλια σας δεξίωση, να σας μείνει αξέχαστη!

Αφήστε το άγχος στην άκρη και διασκεδάστε ξέγνοιαστοι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας, παρέα με τους αγαπημένους σας και αφήστε τους ειδικούς να αναλάβουν τα πάντα, αφού διαθέτουν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και τον απαραίτητα εξοπλισμό (διακόσμηση, μουσική επένδυση, τέντες, πυροτεχνήματα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες), προκειμένου να απογειώσουν την δεξίωση του γάμου σας!

** Επιλέξτε ανάμεσα σε έτοιμα μενού ή δημιουργείστε το δικό σας μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο γευστικών προτάσεων.

** Η Roxanita στο χώρο σας μέσω delivery

** Αναζητήστε τη Roxanita για πάρτι, δεξιώσεις γάμων-βαπτίσεων, επαγγελματικά γεύματα-συνέδρια, κοκτέιλ πάρτι, εγκαίνια επιχειρήσεων, παροχή γευμάτων-μικρογευμάτων, συνοδευτικές υπηρεσίες εστίασης, Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν, κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, εταιρικές εκδηλώσεις, τροφοδοσία και λειτουργία κυλικείων.

www.roxanita.gr , E- mail: info@roxanita.gr

Κεντρικό κατάστημα: Κολοκοτρώνη 74 – Πειραιάς, Τ: 2104129596

Χώρος παραγωγής: Λεωφ. Σαλαμίνος & Καλοκαιρινού 141 – Κερατσίνι, Τ: 2104624456

Χώρος μικρών δεξιώσεων: «Επίγειον», Πάρκο Αν. Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι) – Κερατσίνι, Τ: 2104327926

Στο Δειπνολόγων Εστία Catering θα βρείτε τις γεύσεις που ονειρεύεστε για το γάμο σας!

Γνωρίζατε ότι…

Δειπνολόγος ονομαζόταν στη αρχαία Ελλάδα ο αρχιμάγειρας (ΣΕΦ). Ο πρώτος, αρχιμάγειρας, που ονομάστηκε δειπνολόγος ήταν ο Αρχέστρατος ο οποίος θεωρείται και ο πατέρας της γαστρονομίας ήταν γνωστός σε όλη την αρχαία Αθήνα για μια από τις συνταγές του που περιλαμβάνει «λαβράκι καρυκευμένο με σίλφιο και καλυμμένο με γιδοτύρι».

Έτσι και στο Δειπνολόγων Εστία Catering, με την σειρά τους ασπαζόμενοι την κουλτούρα των αρχαίων Ελλήνων, που είναι ευρέως γνωστή για τις πλούσιες διατροφικές τους συνήθειες και τον περίτεχνο τρόπο μαγειρέματος, δημιούργησαν ένα catering με φαγητά, πλούσια σε γεύση, ποικιλία και κυρίως με αγνές και ολόφρεσκες πρώτες ύλες.

Έχοντας συμπληρώσει ήδη 4 χρόνια στο χώρο της εστίασης με πολυάριθμες εκδηλώσεις υπό την μορφή δεξιώσεων γάμων, βαπτίσεων και εταιρικών εκδηλώσεων με εξαιρετικά σχόλια, αποτελούν μονόδρομο ως επιλογή για το γάμο σας.

Διαθέτουν πιστοποιητικά ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005

Καραϊσκάκη 17, Κορυδαλλός. Τ: 2104967997 Mob: 6974817698

www.dipnologoncatering.gr