Λογικές τιμές, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και εξαιρετική θέα στη θάλασσα και τα φώτα της πόλης είναι τα δυνατά χαρτιά του.

Σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Πειραιά, την Ακτή Θεμιστοκλέους, μια ανάσα από την αλμύρα της θάλασσας, 10 χρόνια τώρα, υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο με εξαιρετικό χώρο, ζεστή ατμόσφαιρα, απίστευτη θέα – το μάτι σου χάνεται ανάμεσα στην θάλασσα και τον ορίζοντα- και φυσικά, φαγητό που θα σας μείνει αξέχαστο!

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, στο «Γεια μας» μπορείτε να χαλαρώσετε με την παρέα σας, απολαμβάνοντας ελληνική κουζίνα και ολόφρεσκους μεζέδες πίνοντας το κρασάκι, το ούζο ή το τσιπουράκι σας.

Εμείς δοκιμάσαμε πέννες vodka με σολομό και κολοκυθάκια, spring rolls γαρίδας με Philadelphia και μύδια αχνιστά με sauce μουστάρδας και πραγματικά δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε κάποιο! Αν πάλι είστε από εκείνους που δεν τιμούν ιδιαιτέρως το ψάρι, κανένα πρόβλημα! Στον κατάλογο του «Γεια μας» μεταξύ άλλων, σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρον στο ριζότο με άγρια μανιτάρια, παρμεζάνα και μαύρη τρούφα, στο μπιφτέκι με μοσχαρίσιο κιμά και sauce ροκφόρ και στο ζουμερό φιλέτο σπάλας Rib eye, με σωτέ πατάτες!

Ακτή Θεμιστοκλέους 66, Πειραιάς. Τ: 2104511260 FB: Μεζεδοπωλείο “Γεια μας”

www.geiamas.gr