ΑρχικήΠΑΙΔΙΜαγεμένη Πυξίδα για βρεφάκια!

Μαγεμένη Πυξίδα για βρεφάκια!

Λένε πως «τα παιδιά δεν θα σε θυμούνται για όσα τους έμαθες. Θα σε θυμούνται για όσα τα έκανες να αισθάνονται…», έτσι στην Μαγεμένη Πυξίδα φροντίζουν να τα κάνουν να νιώθουν αγάπη, ασφάλεια, τρυφερότητα και θαλπωρή! Από το 2011 που γυρίσανε για πρώτη φορά οι δείκτες της «Μαγεμένης Πυξίδας» με προσανατολισμό των μαγικό κόσμο των παιδιών, απολαμβάνουν καθημερινά μαζί τους αλλά και με τα βρεφάκια, τα πιο συναρπαστικά ταξίδια!

Κι έτσι με βαλίτσες γεμάτες γέλια, χαρές και αγκαλιές, επισκέπτονται προορισμούς γεμάτους φανταστία, χρώματα, έμπνευση, παιχνίδι και δημιουργική μάθηση. Στη «Μαγεμένη Πυξίδα» γίνονται όλοι μια αγκαλιά! Γονείς και εκπαιδευτικοί γίνονται ένα, γιατί έχουν ως μοναδικό τους στόχο τα παιδιά να περνούν όμορφα και να νιώθουν το σχολικό περιβάλλον σα το δεύτερο σπίτι τους!

Ασφάλεια – Καθαριότητα – Θαλπωρή – Αγάπη – Παιδιατρική Φροντίδα – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Παιχνίδι,γέλια, χαρές – Καταρτισμένο Εκπαιδευτικό Προσωπικό – Παιδοψυχολόγο – Ομάδες Γονέων – Αύλειο χώρο με κατάλληλα παιχνίδια και ασφάλεια – Δημιουργικές Δραστηριότητες (Messyplay – Μουσικοκινητική κ.α.)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 7.00-17.30

Και τα δύο σχολεία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ

  • Κωστή Παλαμά 163, Δραπετσώνα (Πλησίον Πάρκου Λιπασμάτων) T: 2110010173, 6945860913
  • Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλκιβιάδου 165, Πειραιάς T: 2104124556, 6945860913
    Για παιδάκια από 8 μηνών – 4 ετών

Facebook: Μαγεμένη Πυξίδα -Βρεφονηπιακόςσταθμός – Instagram: magemenipyxida