Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια ευκαιρία να γιορτάσουμε με το έτερον ήμισυ, να περάσουμε όμορφα και να εκφράσουμε την αγάπη μας. Ένα γλυκάκι, λοιπόν, επιβάλλεται να υπάρχει στο τραπέζι μας! Αφήστε που πραγματικά υπάρχει καλύτερο δώρο για την αγαπημένο ή την αγαπημένη σας από ένα λαχταριστό γλυκό μαζί με το μήνυμα αγάπης σας; Κι επειδή ξέρουμε πως όλοι είστε πολυάσχολοι, βρήκαμε τα μέρη στον Πειραιά που θα βρείτε τα πιο νόστιμα και ερωτικά… γλυκάκια!

Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο

Η πιο γλυκιά γωνιά του Πειραιά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ντύθηκε στο κόκκινο του πάθους και μας κρατάει συντροφιά με τα πιο λαχταριστά και νόστιμα γλυκά! Must για τη μέρα είναι αδιαμφισβήτητα το mille-feuille στην γαλλική εκδοχή του με γέμιση φράουλα και οι τούρτες με ζαχαρόπαστα σε ρομαντικά σχέδια, που είναι πραγματικά όνειρο! Πάστες σε σχήμα καρδιάς, σοκολάτες με μηνύματα αγάπης, γλειφιτζούρια και σοκολατάκια είναι επίσης μερικές από τις δεκάδες επιλογές που θα βρείτε στο κατάστημα!

Λεωφόρος Πειραιώς 67, Πειραιάς. Τ: 2104810091 Facebook | Instagram

Ζαχαροπλαστείο Βασιλείου

Εδώ η παράδοση συναντά τη γεύση! Μοναδικά γλυκά φτιαγμένα με οδηγό την εμπειρία χρόνων της οικογένειας Βασιλείου. Τούρτες, Red Velvet και σοκολατένιες δημιουργίες όπως καρδιές, γόβες και αρκουδάκια αποτελούν την πιο ενδιαφέρουσα επιλογή για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας του Αγίου Βαλεντίνου.

Αγ. Ελευθερίου 53 – 55, Καμίνια, Πειραιάς. Τ: 2104817806 & 2104823735 Facebook | Instagram

Ζαχαροπλαστεία Τόλης

Σχεδόν σαράντα χρόνια ζωής αριθμεί το Ζαχαροπλαστείο Τόλης. Μία μακρόχρονη πορεία που καθόλου τυχαία δεν είναι μιας και μας προσφέρουν καθημερινά εξαιρετικής ποιότητας γλυκά, φρέσκα και φτιαγμένα πάντοτε απ’ τα πιο αγνά υλικά με γνώμονα την δική μας ευχαρίστηση. Στις βιτρίνες του θα βρείτε δεκάδες επιλογές σε τούρτες, με ζαχαρόπαστα ή χωρίς αλλά και άκρως δημιουργικές σοκολατένιες δημιουργίες για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας!

Ανωγείων 65, Νίκαιας. Τ: 2104904518 Facebook | Instagram