Στο Χατζηκυριάκειο, σε ένα παλιό σπίτι (Βεράνι) θα ακούσουμε την ιστορία του Παλιού Πειραιά και θα ταξιδέψουμε σε γεύσεις και νότες άλλων καιρών. Η ιδιοκτήτρια Φλώρα καθότι είναι βέρα Χατζηκυριακιώτισσα, γνωρίζει να σου πει ένα σωρό ιστορίες που θα τις συνοδέψεις με ποιοτικό φαγητό, καλό κρασάκι και φυσικά την καλύτερη παρέα!

Σε ένα πανέμορφο, καλοδιατηρημένο, νεοκλασσικό κτίριο, η Φλώρα και η ομάδα της μας περιμένουν για να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, να πιούμε μέχρι τελικής πτώσης και να δοκιμάσουμε γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Βλέπεις με πεθερά από τη Μάνη και μητέρα από τη Σύρο, είναι ουτοπικό να πας στο Βεράνι και να μην παραμιλάς από τις λιχουδιές.

Όλα χειροποίητα και καλομαγειρεμένα από φρέσκες πρώτες ύλες ώστε να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Εμείς ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα πιάτα που μίλησαν στην καρδιά μας, όπως η σαλάτα Βεράνι, συκωτάκι μοσχαρίσιο ποίημα και φυσικά τις ποικιλίες που θα χορτάσει και ο πιο απαιτητικός. Όσο για το επιδόρπιο… πρόσω ολοταχώς για το Αρμενοβίλ. Είναι το παραδοσιακό σαλονικιό γλυκό που θα βρείτε μόνο στο Βεράνι! Για εσάς που είστε αυστηρά χορτοφάγοι, μην ανησυχείτε, στον κατάλογο θα βρείτε και επιλογές vegan!

Μην ξεχνάτε πως κάθε Παρασκευή-Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι έχει live μουσική και η ορχήστρα κυριολεκτικά τα σπάει…Άντζελα Ορφανού με την υπέροχη φωνή της,ο Βαγγέλης Τζίτζης στο τραγούδι και κιθάρα και στο μπουζούκι ο Αργύρης Ντίνας για να μας μεταφέρουν σε εποχές που γεννήθηκε το λαϊκό τραγούδι!

(Αντ. Θεοχάρη και Φαβιέρου 57, Αγ. Νείλος, Πειραιάς. Τ: 6983915080, 2110130169
F/B: Στης Φλώρας το Βεράνι, Instagram: sths_flwras_to_verani), www.verani.com