Είναι μερικές φορές που μία ταμπέλα στο εξωτερικό ενός πετρόκτιστου νεοκλασικού μπορεί να σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή και να θέλεις αμέσως να εξερευνήσεις το εσωτερικό του.

Έτσι έπαθα κι εγώ με το μεζεδοπωλείο “Ο Μίμης και η Άννα” που βρίσκεται πλέον σε καινούργιο χώρο στον Κορυδαλλό. Σε μία ήσυχη, συνοικία περιτριγυρισμένη από πολυκατοικίες και σπίτια οικογενειών, ξεπροβάλει ένα διατηρητέο νεοκλασικό κι αν μπεις μέσα, μεταφέρεσαι αμέσως στα σχολικά σου χρόνια. Δε με πιστεύεις; Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες και εξηγώ αμέσως.

Μία τάξη φτιαγμένη με πολλή αγάπη από το Μίμη και την Άννα, με cozy ατμόσφαιρα και μικρές σχολικές πινελιές σας περιμένει καθημερινά από την Τετάρτη ως και την Κυριακή. Ακόμη κι αδιάβαστοι να έρθετε, μη σκάτε. Ο κατάλογος σε μορφή τετραδίου σας επιτρέπει να κάνετε σκονάκι. Όλες τις λιχουδιές τις επιμελείται ο Μίμης, με την έγκυρη γνώμη της Άννας και κρίνεται απαραίτητο να τα δοκιμάσετε όλα!

Η διασκέδασή σας θα απογειωθεί με τη ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι! Σημειώστε πως κάθε δεύτερη Πέμπτη, ο Μίμης οργανώνει κρητικές βραδιές, με πιάτα και μουσικές που σε ταξιδεύουν στη Μεγαλόνησο.

Υ.Γ. Διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξουν ξέγνοιαστα οι μικροί μας φίλοι!

Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός, Τ: 2130144642 FB: Ο Μίμης και η Άννα Instagram:o_mimis_kai_i_anna