Πάνε 40 χρόνια από όταν η Δερμογνωσία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στο κοινό, από την μητέρα της σημερινής ιδιοκτήτριας, Κυριακή Σκλημποσίου. Σήμερα, μετά από πολυετή εμπειρία και συνεχή κατάρτιση, η Κωνσταντίνα, συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του χώρου με απώτερο σκοπό της να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες της.

Συνεχίζει να δημιουργεί, αφού όπως δηλώνει η ίδια “η  γνώση δεν έχει καμία αξία εάν δεν την εφαρμόσεις κάπου” και θα συνεχίσει να το κάνει, σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο και εναρμονισμένο κάθε φορά με τις εξελίξεις, θέλοντας να ανταποκριθεί στις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις μίας πελατείας, που αναζητά την ανθρώπινη συμπεριφορά παράλληλα με το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην Δερμογνωσία λοιπόν, συστεγάζεται αρμονικά η πολυετή εμπειρία η εξειδίκευση και η υψηλή τεχνογνωσία, με την ταυτόχρονα προσωπική και αποκλειστική ενασχόληση με τον πελάτη. Στη Δερμογνωσία, δημιουργούν τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα για ποικίλα αισθητικά προβλήματα, εφαρμόζουν την ιδανική θεραπεία για το μέγιστο εφικτό αποτέλεσμα και επιλέγουν το ιδανικό καλλυντικό για κάθε δέρμα ξεχωριστά.

Η εξειδίκευση του χώρου εντοπίζεται στο τομέα του προσώπου, όντας αναγνωρισμένοι για το καινοτόμο βαθύ καθορισμό που παρέχει και την αντιμετώπιση της ακμής καθώς και της μόνιμης αποτρίχωσης. Επίσης, έχουν ειδικά διαμορφωμένο αντρικό τμήμα με υπηρεσίες που θα δείτε αναλυτικά παρακάτω.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

ΣΚΛΗΜΠΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

Πτυχιούχος Κοσμητολόγος Αισθητικός Α ΤΕΙ Αθηνών Ηλεκτρολύστρια Apilus Academy Qualified Phibrows Artist

 

Τσαμαδού 43 Πειραιάς Τ:2104172334

Facebook: Dermognosia Cosmetology clinic 

Instagram: Dermognosia

www.dermognosia.com