Το σοκολατένιο βασίλειο του Πειραιά!

Για τις πραγματικά ξεχωριστές ημέρες της ζωής σας, όπως είναι η μέρα του γάμου σας, θα βρείτε πολλές και εξαιρετικές επιλογές για τούρτες που θα μείνουν αξέχαστες! Εμείς ξεχωρίσαμε τα πρωτότυπα σοκολατένια προσκλητήρια! Αναζητήστε τα!

Μεγάλωσε μέσα στις σοκολάτες, στις πάστες και στα γλυκίσματα από μικρό παιδί, αφού ο πατέρας του μετρά 55 χρόνια στην υπηρεσία του γλυκού! Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος ανέλαβε τη σκυτάλη της γλυκιάς παράδοσης και μετέτρεψε το μέχρι πρότινος ζαχαροπλαστείο σε πραγματικό βασίλειο της σοκολάτας και όχι μόνο!

Δοκιμάζει συνεχώς και δεν σταματά να πειραματίζεται με συνδυασμούς γεύσεων αλλά και τεχνικών, έχοντας πλέον εξελίξει την παρασκευή γλυκών με σοκολάτα, σε πραγματική ιεροτελεστία! Εδώ λοιπόν, ανάλογα με την εποχή μπορείτε να βρείτε τρούφες και σοκολατάκια με μαστίχα Χίου, τριαντάφυλλο,λίτσι, βιολέτες, αρωματισμένα με πολύτιμα αλκοολούχα ποτά όπως το Mαυράθηρο του Ρούσσου και το Vinsanto του Σιγάλα ή παλαιωμένα ξύδια και ελιξίρια της οικογένειας Βαϊμάκη από τη Σητεία. Ο κ. Διαμαντόπουλος φτιάχνει επίσης πλάκες σοκολάτας με γιαούρτι, φράουλα, πικρή σοκολάτα, καυτερή πιπεριά, αλόε βέρα και με υβίσκο, χωνευτικές σοκολάτες με βότανα και άλλες πολλές εκκεντρικές και μη, που σίγουρα θα λατρέψετε!

 

Δεν σας αρέσει η σοκολάτα; Έχουμε λύση! Στο Le Votre Piree θα βρείτε ακόμη τούρτες, παγωτά, πάστες που θα σας ξετρελάνουν, cup cakes αλλά και ειδικά πιστοποιημένα γλυκίσματα για διαβητικούς!

Κουντουριώτου 166, Πειραιάς, Τ:210-4122577 / 6933-438930 FB: Le Votre Piree