Το πειραιώτικο στέκι υποδέχεται τους φίλους του από το πρωί και μέχρι τα ξημερώματα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Με vintage-glam αισθητική είναι το στέκι που έλειπε από την πόλη. Γιώργος Μαρνέρης και Γιάννης Παπαβασιλείου οι οικοδεσπότες είναι εκεί για να σας σερβίρουν εκλεκτούς καφέδες και ροφήματα, και την cozy ατμόσφαιρα που χρειάζεστε για να αφήστε πίσω σας τη βαβούρα της καθημερινότητας.

Ξεχωριστά ποτά, custom cocktails, και μια ιδιαίτερη wine list στη διάθεσή σας για να κάνετε κάθε έξοδο ένα προσωπικό σας event! Στέκι όμως χωρίς μουσική δε λέει! Έτσι στο Reservoir θα ακούσετε τις καλύτερες μουσικές με Rock ‘n Roll διάθεση. Οι residents Djs υπόσχονται βραδιές που εξελίσσονται σε πάρτι Ηλίας Δημόπουλος (Πέμπτη), Γιώργος
Πατριάρχης (Παρασκευή), Γιάννης Καφάτος (Σάββατο) και D.J. Jeremy – Χάρης Ζερβός (Kυριακή) διαλέγουν ό,τι καλύτερο θέλει κάθε παρέα για να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά χωρίς δηθενιές και ποζεριές!

Μείνετε συντονισμένοι για τα Reservoir Live Sessions αλλά και τα ξεχωριστά event που θα δώσουν άλλη διάσταση στην πειραιώτικη διασκέδαση. Reservoir – Πάντα γεμάτο με αυθεντικούς ανθρώπους που ξέρουν να ζουν και να διασκεδάζουν!

Κουντουριώτου 164 & Σωτήρος Διός, Πειραιάς Τ: 2104226906 F/B: Reservoir Cafe bar