Βρισκόμαστε ήδη λίγες μέρες πριν τις γιορτές και δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή για να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι μας προκειμένου να νιώσουμε ανανεωμένοι. Ας μην ξεχνάμε πως το σπίτι παίζει βασικό ρόλο στη ψυχολογία μας, αφού μπορεί να μας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Το κατάστημα «Διαμόρφωση» έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να δώσουμε μία πνοή ανανέωσης στο χώρο που θα γιορτάσουμε τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, υποδεχόμενοι τους φίλους μας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του, γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται ένα σπίτι και το προσφέρει σε άκρως προσιτές τιμές και με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφασμάτων. Μπορείτε να βρείτε κουρτίνες ανάλογες του στυλ και της διακόσμησής των δωματίων σας, ταπετσαρίες τοίχου για να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο κι όχι μόνο… Είδη σκίασης ή μοκέτες που θα «ντύσουν» άψογα το σπίτι σας, πόσω μάλλον τις χειμωνιάτικες ημέρες που διανύουμε.

Για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, έχουν προβλέψει και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και είδη επιπλώσεων.

Εκτός από τα υλικά, η «Διαμόρφωση» προσφέρει και την τεχνογνωσία σχετικά με την εκ νέου διαμόρφωση ενός χώρου. Είναι master της σχεδίασης κατοικιών αλλά κι επαγγελματικών χώρων, με αποδεδειγμένα, εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πλατεία Δαβάκη 7 & Αθηνάς 1, Νίκαια, Τ: 2130316339, F/B: DiamorfosiDesign, Instagram: diamorfosidesign