Κάπου στο 1966 ξεκινά μέσα από έναν μικρό φούρνο στην Τροιζήνα, η ιστορία του πιο γευστικού ψωμιού στον Πόρο. Σήμερα το 2021, η τρίτη γενιά του Thiseus Artisan Bakery, όχι μόνο παράγει το ίδιο ωραίο ψωμί αλλά έχει τελειοποιήσει τη γεύση του ψήνοντας το στον ξυλόφουρνο! Ταυτόχρονα έχει εμπλουτίσει το αρτοποιείο και με άλλα λαχταριστά αρτοσκευάσματα, όπως παραδοσιακές πίτες, λαχταριστά σάντουιτς, παραδοσιακές μπαγκέτες, φρεσκοψημένα κρουασάν, γλυκά, βουτήματα, φρεσκοστημένους χυμούς και εκλεκτό καφέ!

Dimotiki Agora, Poros. T: 22980-22208

Fb: Thiseus Artisan Bakery

Insta: Thiseus Bakery