Ανακαινίζοντας τον χώρο σας αυξάνεται η αγοραστική του αξία, αντιμετωπίζονται χρόνια τεχνικά προβλήματα, και έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε εσείς χώρους, όπως τους ονειρεύεστε αισθητικά, έχοντας επενδύσει λιγότερα χρήματα από την αγορά ενός νέου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Ο ΥΔΑΤΩΝΑΣ εγγυάται άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας στη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας ανακαίνισης, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα σας παρέχουν το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί.

Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό, στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου.

Η επιχείρησή μας διαθέτει δικό της εκθεσιακό χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία ειδών υγιεινής και θέρμανσης, η χρήση των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα!

Για να μπορέσει να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος που αφορά την ανακαίνιση μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου, θα πρέπει λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω tips:

  • Σχολαστική μελέτη και σχεδιασμός του έργου
  • Επιλογή εξειδικευμένων συνεργείων
  • Κατάλληλη επιλογή προϊόντων
  • Τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του έργου, καθώς και μετά το πέρας των εργασιών

Λ. Χατζηκυριακού 81, Πειραιάς.

E-mail: contact@ydatonas.com

Τ: 2114104782, 2114104784

www.ydatonas.com