Τι είναι αλήθεια οι γιορτές; Χαρούμενο κλίμα με την οικογένεια και τους φίλους μας, καλό φαγητό, μουσική, ποτά και cocktails! Ας μη γελιόμαστε αυτά είναι τα βασικά συστατικά για ευτυχισμένες γιορτές. Βάλε λοιπόν το πιο μεγάλο σου χαμόγελο και μπες στην κουζίνα, όχι μόνο για να μαγειρέψεις, αλλά και για να ετοιμάσεις για τους καλεσμένους σου εκπληκτικά cocktails που λατρέψουν!

REPOSADO OLD FASHIONED

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 60ml Jose Cuervo Traditional  Reposado*
  • 10ml Απλό σιρόπι
  • 2 σταγόνες bitters
  • Φλούδα από πορτοκάλι για γαρνίρισμα και ξύλο κανέλας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Προσθέστε 2 σταγόνες bitters και απλό σιρόπι σε ένα ποτήρι χαμηλό. Προσθέστε πάγο και Jose Cuervo Tradicional ® Reposado, ανακατέψτε και γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού και ξύλο κανέλας.

Cuervo Mai tai

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 60ml Jose Cuervo  Tradicional  Silver Tequila*
  • 20ml σιρόπι spicy Pepitas & orgeat
  • 15ml χυμός λάιμ
  • 15ml χυμός πορτοκαλιού
  • Γαρνίρισμα: Πορτοκαλί & αλάτι χείλος**

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΚΟΚΤΕΪΛ

Περάστε με ένα lime wedge κατά μήκος του εξωτερικού χείλους ενός ποτηριού. Βουτήξτε το βρεγμένο χείλος σε ένα πιάτο με πορτοκαλί αλάτι, γεμίστε με πάγο και αφήστε το στην άκρη. Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και γεμίστε με πάγο. Ανακινήστε και στραγγίστε το στο έτοιμο ποτήρι. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – PEPITA ORGEAT

Φρυγανίζουμε ανάλατα πασατέμπος σε ένα τηγάνι με πιπέρι καγιέν σε μέτρια δυνατή φωτιά μέχρι να μυρίσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε τα ψημένα πασατέμπος στο μπλέντερ με τη ζάχαρη, το νερό και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Στραγγίζουμε μέσα από ένα τουλμπάνι. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΑΤΙ

Ξύσμα πορτοκαλιού, Συνδυάστε με θαλασσινό αλάτι. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.

Αgave margarita

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 60ml Jose Cuervo  Traditional  Silver*
  • 25ml νέκταρ αγαύης (όσο χρειάζεται)
  • 25ml φρέσκο ​​χυμό λάιμ
  • Αλάτι & τσίλι για το χείλος του ποτηριού σας
  • Lime wedge &
  • Δεντρολίβανο για γαρνίρισμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

Προσθέστε τεκίλα, αγαύη και χυμό λάιμ στο σέικερ με πάγο. Ανακινήστε δυνατά. Περάστε το λάιμ κατά μήκος του χείλους του γυαλιού και βυθίστε σε αλάτι τσίλι. Ρίξτε σε ποτήρι πάνω από πάγο. Γαρνίρουμε με δεντρολίβανο.

PLATA SPRITZ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 30ml Jose Cuervo  Tradicional  Plata Tequila*
  • 20ml oz σιρόπι κόκκινου κρασιού*
  • 10ml oz χυμός γκρέιπφρουτ
  • 60ml  αφρώδες κρασί
  • 30ml  σόδα
  • Γαρνίρισμα: γκρέιπφρουτ twist και 2 φέτες φράουλα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΚΟΚΤΕΪΛ

Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι κρασιού γεμάτο με πάγο. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με ένα γκρέιπφρουτ και δύο φέτες φράουλας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΣΙΡΟΠΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Προσθέστε κόκκινο κρασί σε μια μικρή κατσαρόλα μαζί με ζάχαρη, χυμό πορτοκαλιού και φλούδες πορτοκαλιού. Αφήνουμε να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε το κρασί να σιγοβράσει για περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις μειωθεί στο επιθυμητό πάχος, αφαιρέστε το από τη φωτιά, αφήστε το να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε.