Στην οδό Ερμού, στο γραφικότερο σοκάκι του Πόρου, η μυρωδιά του βουτύρου, της κανέλας, της σοκολάτας και της βανίλιας, σου «σπάει» τη μύτη. Κι αυτό γιατί εδώ και 32 χρόνια το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Γλύκισμα, μας σερβίρει τα πιο λαχταριστά γλυκά.

Από φρέσκιες τάρτες, πάστες και παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Πόρου, μέχρι πολλά είδη, σιροπιαστών γλυκών ταψιού, κεϊκς και σπιτικό παγωτό. Από διάφορα τυλιχτά μέχρι λαχταριστά Σου και Εκλέρς. Όλα παρασκευασμένα με φρέσκα και αγνά υλικά και πολύ αγάπη. Όπως και το μοναδικό μπακλαβαδάκι, μια μυστική συνταγή, που έχει λατρευτεί από καμία και αξίζει να δοκιμάσετε!

On Ermou Street, in the most picturesque alley of Poros, you will find the pastry workshop “Glykisma” which has been serving us the most delicious sweets for more than 32 years. From fresh tarts, pastries, and traditional Poros almond Cake to a variety of syrupy tray desserts, cakes, and homemade ice cream. Everything is made with fresh and pure ingredients and a lot of love. Just like the unique baklava, a secret recipe that has been adored by everyone and deserves to be tasted!

Ermou 5, Poros. T: 2298025651

Facebook: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής “Γλύκισμα”

Instagram: glykismaporos

www.glykisma.gr