Στo γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας, εκεί όπου το γαλάζιο της θάλασσας γίνεται ένα με τον ουρανό, η ψαροταβέρνα Γιοβίτα έχει καθιερωθεί ως ένας αυθεντικός γευστικός προορισμός για όσους αγαπούν το φρέσκο ψάρι, τα θαλασσινά και τα μαγειρευτά πιάτα που ξυπνούν μνήμες.

Οι μακαρονάδες με θαλασσινά ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση και τα φρέσκα υλικά, ενώ η περίφημη Κατσούλα του Σαρωνικού – το ψάρι-σήμα κατατεθέν της περιοχής – είναι must δοκιμή. Την εμπειρία ολοκληρώνει μια εξαιρετική ποικιλία ελληνικών αποσταγμάτων αλλά και επιλεγμένων ετικετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν βρεθείτε στην Πέρδικα νωρίς το πρωί, στη Γιοβίτα μπορείτε επίσης να απολαύσετε παραδοσιακό ελληνικό πρωινό, χορταστικό και νόστιμο, που θα σας γεμίσει ενέργεια για όλη την ημέρα.

In the picturesque village of Perdika, where the blue of the sea blends with the blue sky, the seafood tavern Giovita has established itself as a must visit destination for those who love fresh fish, seafood, and homemade dishes that evoke memories.

Seafood pasta dishes stand out for their flavor and fresh ingredients, while the famous Saronic “Katsoula” – the signature fish of the area – is a must-try. The experience is complemented by an excellent selection of Greek spirits and curated labels from Greece and abroad. If you find yourself in Perdika early in the morning, you can also enjoy traditional Greek breakfast at Giovita, to fuel you for the day ahead.

Perdika, Aegina T:2297061374 & 6979161321 

Facebook: Μεζεδοπωλειο-Γιοβιτα 

Instagram: giovita_restaurant

www.giovita.gr