Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται να ανάψουμε φωτιά να ψήσουμε μπριζόλες… από αυτές τις μεγάλες, τις ζουμερές…;

Πόσες φορές δεν κοντοστεκόμαστε στην μυρωδιά της τσίκνας όταν κάποιος ψήνει στον κήπο του…;

Και επειδή πάντα κάτι γίνεται και το αναβάλουμε, στο The BBQ Low & Slow μας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές.

Ένα steak house στο Κερατσίνι που ήρθε να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για τους τρόπους ψησίματος και μαγειρέματος των κρεάτων. Στην σχάρα, στον φούρνο, στην κατσαρόλα, με sous vide, σε smoker… με όποιον τρόπο σκεφτούμε ότι μπορεί να μαγειρευτεί ένα κρέας, στο The BBQ Low & Slow μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις όποιες γευστικές  επιθυμίες σας και θα προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που θα ταξιδέψει τον ουρανίσκο σας.

Έχουν κατασκευάσει εδώ στην Ελλάδα ένα smoker, σαν κι αυτές τις στενόμακρες βόμβες που καπνίζουν στην Αμερική τα κρεατικά τους.. και καπνίζουν spare ribs, λουκάνικα, πανσέτες και πολλά ακόμα. Το γευστικό παιχνίδι της burgeromania που ξεκίνησε την άνοιξη θα το επαναλάβουν και μέσα στο καλοκαίρι.. Μπιφτέκια από χειροποίητο μοσχαρίσιος κιμά σε πολλές…εκδόσεις… Μην το χάσετε..

Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε το vagonetto που είναι μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος που μαγειρεύεται στο sous vide για πολλές – πολλές ώρες. Εμείς πάντως, έχουμε αδυναμία στις τεράστιες μπριζόλες τους που είναι άλλο ένα δυνατό πιάτο που αξίζει να γευθείτε.

Αχιλλέως 7-9, Αμφιάλη, Κερατσίνι, Τ: 210 4005898, F/B: The BBQ, Instagram: thebbqlowandslow

                                          www.thebbq.gr