Ένα στέκι με καλλιτεχνική ψυχή, που μεταμορφώνεται τα βράδια σε αυθεντικό bar και σου «ξυπνάει» τις αισθήσεις!

Πέρασαν κάμποσα χρόνια από την πρώτη μου βόλτα στην Πειραϊκή. Κυριακή πρωί, βόλτα στην προμενάδα, μεζέδες …και μετά «καθαρά» ποτά και cocktails από τα χέρια του Θωμά και του Άρη, στην Πλώρη, μέχρι αργά το βράδυ. Σε αυτή την Πλώρη, που δεν μοιάζει με κανένα από τα συνηθισμένα της περιοχής. Αυθεντική, εναλλακτική, επιβλητική – θυμίζει πράγματι πλώρη καραβιού-, μετρά περισσότερα από 18 χρόνια λειτουργίας, στο ίδιο μέρος, με την ίδια φιλοσοφία και υπό την ίδια διεύθυνση. Η επιτομή του all time classic στην πιο όμορφη γωνιά της Πειραϊκής με θέα που δύσκολα μπορεί κανείς να συναγωνιστεί.

Από νωρίς το πρωί, για καφέ ή ζεστή σοκολάτα στα τραπεζάκια με θέα το απέραντο γαλάζιο, μέχρι το μεσημέρι για τσιμπολόγημα- ζήτα μία από τις γευστικότατες ποικιλίες του και θα με θυμηθείς- με κρασί ή μία παγωμένη μπύρα, έως αργά το βράδυ για cocktails και straight ποτά. Φυσικά, η μουσική δεν θα μπορούσε παρά να είναι, ένα από τα δυνατά σημεία ενός χώρου με art DNA. Ποιοτική, «ψαγμένη», σε ταξιδεύει σε ήχους “jazz, funk, blues, ethnic”, το ιδανικό κινηματογραφικό soundtrack καθώς υποδέχεσαι ή αποχαιρετάς τα καράβια.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού η Πλώρη δεν είναι απλά ένα στέκι. Στην Πλώρη θα καλύψεις όλες τις καλλιτεχνικές και πνευματικές σου ανησυχίες. Θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, εκθέσεις, μουσικά live, παρουσιάσεις βιβλίων, βραδιές ποίησης, σεμινάρια και δεκάδες άλλες δράσεις πολιτισμού, σε μια συνάντηση που υπόσχεται χαρά, δύναμη και πάθος!

Ακτή Θεμιστοκλέους και Αλ. Ζαΐμη 63, Πειραϊκή, Πειραιάς. T: 2104282146 FB: ArteΠλώρη