Το all day espresso bar ΚΟUΠΑ δεν είναι σαν τα καφέ που έχεις συνηθίσει ως σήμερα. Δεν είναι άλλο ένα απρόσωπο street spot απλά και μόνο για να περάσεις, να πάρεις τον καφέ σου και να φύγεις. Εδώ μιλάμε για πολλά περισσότερα, αφού οι ιδιοκτήτες Νικολέτα και Γρηγόρης, είναι νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά, πολλές ιδέες και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, κάτι που θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσεις μαζί τους. Και φαίνεται πως τα καταφέρνουν πολύ καλά…

Από το πρωί απολαύστε την χαμογελαστή τους «καλημέρα» μαζί με αρωματικό καφέ, Mokador παρακαλώ με ρίζες από την Ιταλία, μας θυμίζει πως είναι ο καλός καφές. Εξάλλου, έχει βραβευτεί και δύο φορές. Μαζί με το καφεδάκι σου επίλεξε κάποιο από τα σνακ του καταλόγου, όπως club sandwich, pizza, αραβικές ή sandwich με τα υλικά της αρεσκείας σου, για ενέργεια όλη μέρα!

Το βραδάκι η μέρα κλείνει και πάλι στην Αγίου Δημητρίου 168 για χαλαρό ποτάκι και τσιμπολόγημα, έτσι για να αποτάξετε από πάνω σας το άγχος και να κάνετε σχέδια την επόμενη μέρα… Και με τέτοιο κλείσιμο βραδιού, η επόμενη δεν μπορεί παρά να είναι… εξίσου υπέροχη!

Αγίου Δημητρίου 168, Πειραιάς, Τ:  21 1184 2523, F/B: ΚΟUΠΑ espresso bar