Ήταν πίσω στα 1870 όταν για πρώτη φορά το παραδοσιακό πετρόχτιστο κτίριο της γωνίας Φιλελλήνων και Κολοκοτρώνη άνοιξε τις πόρτες του. Σήμερα, δεκάδες γενιές μετά το εμβληματικό αυτό οίκημα έχει και πάλι την αίγλη που του αξίζει. Κι αυτό γιατί το εδεσματοπωλείο «Εντελαμεζέν», έχει καταφέρει να το κάνει σημείο συνάντησης με τις μοναδικές γεύσεις του. Όλες φτιαγμένες με μεράκι, τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και φυσικά περίσσια αγάπη από τον Executive Chef, Βησσαρίων Παρθένη.

Στο «Εντελαμεζέν» μπορείτε να πάτε από το πρωί έως το βράδυ αφού λειτουργεί από νωρίς για καφέ και κλείνει τις πόρτες του αργά το βράδυ με το κρασί να ρέει άφθονο (ο Chef,σε στενή συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, ποτοποιούς και οινοποιούς έχει βάλει στη λίστα ετικέτες που θα σας εντυπωσιάσουν!) 

Όσον αφορά στις γεύσεις όλες τους εξαιρετικές. Δοκιμάστε τη ρέγγα ψημένη στην εφημερίδα, την αργοπορημένη πανσέτα (που μόνο αργοπορημένη δεν είναι), πατζαροσαλάτα με γιαούρτι, καρύδι, πράσινο μήλο και φιστίκι Αιγίνης και πατατούλες μερακλίδικες, με σάλτσα κιμά, αυγά και φέτα ενώ για γλυκό δίνουμε ψήφο στο γαλακτομπούρεκο!

Φιλελλήνων 17 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Τ: 2104514935

Instagram: entelamezen_piraeus