Με ιστορία ετών, αφού άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του πίσω στο 1977, το εστιατόριο Agios έχει καταφέρει να ξεχωρίζει και να διατηρεί τη δική του θέση στον γαστρονοµικό χάρτη των Σπετσών.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό εστιατόριο µε µοναδική νησιώτικη αύρα, του οποίου η κουζίνα βασίζεται στις ντόπιες πρώτες ύλες και τις γνώριµες γεύσεις της χώρας µας. Στα ηνία της βρίσκεται η ταλαντούχα Κωνσταντίνα Τσιαντή, η οποία προσφέρει εξαιρετικά πιάτα, τόσο σε εµφάνιση όσο και σε γεύση. Δοκιµάστε τα σιγοµαγειρεµένα µοσχαρίσια µάγουλα µε ζυµαρικά, το διαχρονικό µοσχαρίσιο ταρτάρ που δικαίως όλοι αποθεώνουν αλλά και την στριφτή τυρόπιτα µε µέλι και θυµάρι Σπετσών που ήρθε στο µενού να αντικαταστήσει επάξια τα τυροπιτάκια που έχουν γράψει ιστορία στο εστιατόριο AGIOS.

With many years of experience, since it first opened its doors in 1977, Agios manages to stand out and maintain its own place on the gastronomic map of Spetses.  A family-run restaurant with a unique island aura, whose cuisine is based on local ingredients and familiar flavors of our country. The incredibly talented Chef, Konstantina Tsianti, leads the kitchen, offering exceptional dishes both in appearance and taste. Slow cooked beef cheeks with pasta, the classic beef tartare that has become the “talk of the town” and the twisted cheese pie with honey and thyme from Spetses that has been added to the menu to replace the cheese pies that have been passionately loved at the AGIOS restaurant.

Dapia, Spetses. T: + 30 2298073715

Facebook: Agios

Instagram: agios_restaurant