Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του πίσω στο 1977 κι από τότε γράφει τη δική του μοναδική γευστική ιστορία στον γαστρονομικό χάρτη των Σπετσών. Ο λόγος φυσικά για το πλέον αγαπημένο εστιατόριο, Agios. Ένα οικογενειακό εστιατόριο με μοναδική νησιώτικη αύρα, με πιάτα ωδή στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Στα ηνία της οποίας βρίσκεται η εξαιρετικά ταλαντούχα Κωνσταντίνα Τσιαντή, η οποία σερβίρει εντυπωσιακά πιάτα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση.

Ζουμερές κοπές, όπως Rib – Eye, Picanha και συκώτι, δροσερές σαλάτες, ορεκτικά που θα λατρέψετε αλλά και πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, μέσα από μια μοντέρνα προσέγγιση κρατούν την αυθεντικότητα και τη νοστιμάδα του comfort food, και φυσικά, κερδίζουν τις εντυπώσεις.

It was back in 1977 when it opened its doors for the first time and since then has been writing its own unique culinary story on the gastronomic map of Spetses Island. Agios is a family restaurant with a distinct island atmosphere, offering dishes that pay homage to Greek and Mediterranean cuisine.

The incredibly talented Chef, Konstantina Tsianti, serves up juicy cuts of meat, such as Rib – Eye, Picanha and liver, fresh salads, appetizers to fall in love with, and dishes based on traditional recipes, all presented with a modern touch, maintain the authenticity and deliciousness of comfort food while leaving a lasting impression.

Dapia, Spetses. T: + 30 2298073715

Facebook: Agios

Instagram: agios_restaurant