Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες και οικονομικές λύσεις για αψεγάδιαστο σώμα, χωρίς πόνο για αυτό άλλωστε την κάνει και σύσσωμο το παγκόσμιο star system! Πόσοι όμως, από εμάς γνωρίζουμε τι πραγματικά είναι το Cupping; Η αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty, Κωνσταντίνα Γιώτη, απαντά: «Πρόκειται ουσιαστικά για ένα βαθύ ενδοδερμικό μασάζ που διεγείρει την ροή του αίματος, οξυγονώνει τους ιστούς, χαλαρώνει τους καταπονημένους μυς και αποτοξινώνει. Εφαρμόζεται στα πόδια, αφού η αναρρόφηση με βεντούζες σιλικόνης σπάει τα λιποκύτταρα, εξαλείφει την κυτταρίτιδα, καταπολεμά το τοπικό πάχος, ανορθώνει και συσφίγγει το δέρμα. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία, όπως πλάτη, κοιλιά, χέρια και μπράτσα».

Τι είναι το Cupping

Πρόκειται για ένα πανάρχαιο τελετουργικό αδυνατίσματος με αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απολαμβάνετε ένα σώμα ξεκούραστο, αναζωογονημένο, απαλό σφιχτό, χωρίς τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να πολεμήσουν τις ατέλειες του σώματός τους, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Κατά προσέγγιση συστήνονται 6-10 θεραπείες για την ολική εξάλειψη του προβλήματος.

Πονάει;

Στην πραγματικότητα λειτουργούν σαν θεραπεία μασάζ. Περισσότερο ανακούφιση προσφέρει η θεραπεία παρά πόνο.

Τα βήματα της θεραπείας:

Βήμα 1ο: Εφαρμογή peeling για την αφαίρεση νεκρών κυττάρων και την καλύτερη διείσδυση των προϊόντων

Βήμα 2ο: Γίνεται μασάζ λεμφικής παροχέτευσης

Βήμα 3ο: Εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων και ξεκινά η θεραπεία με τις βεντούζες στοχεύοντας ταυτόχρονα σε: Λεμφική αποσυμφόρηση, Λιπoδιάλυση, καταπολέμηση κυτταρίτιδας – τοπικού πάχους και επιδερμική σύσφιξη.

Βήμα 4ο: Εφαρμογή εφιδρωτικής-λιποδιαλυτικής κρέμας και wrap του σώματος (εφόσον επιτρέπεται).

Σωτήρος & Καραΐσκου 129, Πειραιάς. T: 2104127734 FB: Icon Beauty- The Art of Beauty Instagram: Iconbeauty_

Διαβάστε ακόμη:

We love manicures!-Όλες οι τάσεις! 

Bridal make-up! Tips για το τέλειο νυφικό μακιγιάζ!

Το Icon Beauty παρουσιάζει βασικά βήματα για ένα τέλειο make-up!

Κωνσταντίνα Γιώτη: Στο Ιcon Beauty θέλουμε οι πελάτες να φεύγουν με χαμόγελο και γαλήνη…