Η Κωνσταντίνα Γιώτη, ιδιοκτήτρια του Icon Beauty The Art of Beauty του Πειραιά, μοιράζεται μαζί μας τις ανοιξιάτικες τάσεις για να κλέψετε τις εντυπώσεις αλλά και μυστικά για την φροντίδα των νυχιών σας!

Ποιο το top 10 με τις προτάσεις σας για φέτος;

Γραμμικά σχέδια σε μακριά νύχια

Τα μακριά και στρογγυλά νύχια θα είναι η νούμερο ένα τάση στα σχήματα. Ένα από τα σχέδια που θα χαρακτηρίζουν περισσότερο αυτό το στυλ, θα είναι αυτά των γραμμικών σχεδίων.

Σημεία φωτεινότητας

Μια απλή στρατηγική αλλά με αποτελέσματα 3D. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμοστεί σε ένα – δύο σημεία του νυχιού λευκό ή μεταλλικό χρώμα ή κάποιο άλλο χρώμα, που να δημιουργεί την ψευδαίσθηση φωτεινότητας που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Πολύχρωμες άκρες

Διακοσμήστε τα νύχια σας προσθέτοντας πινελιές χρώματος μόνο στην άκρη. Το μπλε και το κόκκινο να είναι τα πιο κατάλληλα χρώματα για να δημιουργήσετε αυτό το εφέ, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει περιορισμός χρωμάτων.

Border nails

Στα μονόχρωμα μανικιούρ, αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι ένα σκούρο περίγραμμα ή αλλιώς μία κορνίζα γύρω από τα όρια του νυχιού. Το περίγραμμα μπορεί να γίνει μαύρο ή σε χρώμα που συγκρούεται με εκείνο της βάσης.

Half moon

Σε αυτό το μανικιούρ τα νύχια θα βαφτούν σε όλη την επιφάνεια, εκτός από το μισοφέγγαρο του νυχιού που πρέπει να μείνει γυμνό. Το βερνίκι μπορεί να είναι χρωματιστό ή σε nude αποχρώσεις.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε τα νύχια μας;

Το βασικό όλων, είναι η ενυδάτωση. Επίσης, καλό είναι να τα προστατεύετε όσο το δυνατόν, από απορρυπαντικά και χημικά κάθε είδους.

Tip: Βυθίστε τα χέρια σας σε ζεστό λάδι, αφήστε τα λίγα λεπτά τυλιγμένα σε μία πετσέτα, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να γίνει βαθιά απορρόφηση, Κάντε ελαφρύ μασάζ και αφήστε να απορροφηθεί τελείως το υπόλοιπο λάδι!

Μπορεί ένας άνδρας να σας επισκεφθεί για την περιποίησή του;

Φυσικά! Και οι άνδρες πρέπει να προστατεύουν τα άκρα τους καθώς εκτός από θέμα υγιεινής είναι και θέμα αισθητικής! Μάλιστα, ολοένα και περισσότεροι άνδρες εντάσσουν την περιποίηση των άκρων στην καθημερινότητά τους. Εμείς στο Icon Beauty εξειδικευόμαστε στο αθλητικό πεντικιούρ που είναι απαραίτητο!

Κωνσταντίνα Γιώτη, make-up artist και ιδιοκτήτρια του Icon Beauty

Σωτήρος & Καραΐσκου 129, ΠειραιάςT: 2104127734 FB: Icon Beauty- The Art of Beauty Instagram: Iconbeauty_