Το μυστικό της Catherine Zeta‑Jones για λαμπερά μαλλιά είναι στο ψυγείο σου! Η μπύρα έχει αναδειχθεί σε μια δημοφιλή εναλλακτική λύση για την περιποίηση των μαλλιών, χάρη στις φυσικές ιδιότητες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Και αν την επιλέγει η Catherine Zeta-Jones που έχει τη δυνατότητα να κάνει ο,τιδήποτε άλλο, τότε από εμάς είναι ναι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως φτιάχνει μία δική της μάσκα με τη μπίρα να αποτελεί βασικό συστατικό, προκειμένου να θρέψει, να προστατεύσει και να ενυδατώσει τα μαλλιά της. Αυτή η απλή διαδικασία μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας, χαρίζοντας τους φυσική λάμψη και υγεία.

Τα ένζυμα και οι βιταμίνες της μπύρας, όπως η βιταμίνη Β και οι πρωτεΐνες, μπορούν να προσφέρουν λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά. Η μαγιά της μπύρας περιέχει πρωτεΐνες που μπορούν να ενισχύσουν την τρίχα, μειώνοντας την ψαλίδα και κάνοντας τα μαλλιά πιο ανθεκτικά.

Η μπύρα μπορεί να βοηθήσει στην προσθήκη όγκου στα μαλλιά, δίνοντας μια φυσική εμφάνιση χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων, ενώ δρα ως φυσικό μαλακτικό, βοηθώντας στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και αφήνοντάς τα απαλά και εύκολα στη διαχείριση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την μπύρα στα μαλλιά:

Αφού λουστείτε με το κανονικό σας σαμπουάν, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με μπύρα και αφήστε την να δράσει για μερικά λεπτά.
Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό για να αφαιρέσετε την οσμή της μπύρας.