Σε ένα παραδοσιακό delicatessen θα βρεις γευστικούς θησαυρούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

«Γεύση, Ελλάδος Θησαυροί» λέγεται το παντοπωλείο που «αγκυροβόλησε» μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι του Πειραιά. Ένας πανέμορφος χώρος στην πολύχρωμη κεντρική αγορά της πόλης. Ψηλοτάβανο, μοντέρνο και φωτεινό, με μια μακρόστενη σάλα, στρωμένη με μοδάτο πλακάκι και διακοσμημένη με γουστόζικες λεπτομέρειες, έχει φορτωμένα τα ράφια του με λογιών-λογιών λιχουδιές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα έχει επιλέξει σχολαστικά και κατόπιν δοκιμής η ιδιοκτήτρια, Νόρα Μιχαλολιάκου.

Μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα, φυλά θησαυρούς ανεκτίμητης διατροφικής και γευστικής αξίας. Μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς- και επιλεγμένες ετικέτες από το εξωτερικό-, φαγητά κι εδέσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας ενημερωμένος αλλά και το εξαιρετικό και πολύ προσιτό δικό τους κρασί -house wine- από την Νεμέα που διατίθεται σε 4 ποικιλίες: Αγιωργίτικο, Αγιωργίτικο ροζέ, Chardonnay και Μοσχάτο-Μοσχοφίλερο.

Ενόψει των εορτών μάλιστα, θα βρείτε όλα τα καλούδια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μέσα από μία μεγάλη ποικιλία και φυσικά σε προσιτές τιμές. Η Νόρα έχει φροντίσει για όλους τους θησαυρούς που θα υπάρχουν στα εορταστικά τραπέζια που θα μοιραστείτε με οικογένεια και φίλους. Ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας βρήκε η ΦΑΡΣΑ, ένα έτοιμο δηλαδή μείγμα καρπών, φρούτων και μπαχαρικών, μαγειρεμένα σε κρασί για να γεμίσετε την γαλοπούλα σας ή να συνοδέψετε το κρέας στο εορτασταστικό σας τραπέζι, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα με φυστίκι Αιγίνης, ο αυθεντικός μπακλαβάς Κύμης και φυσικά το ιταλικό πανετόνε. Όσο για το νέο έτος…επιλέξτε πολίτικη βασιλόπιτα και θα παραμιλάει ο ουρανίσκος σας.

Στο delicatessen της Νόρας θα βρείτε πολλές επιλογές για προσωπικά ή επαγγελματικά δώρα σε τιμές που εντυπωσιάζουν!

Και μην ξεχνάτε! Κάθε Σάββατο στην «Γεύση», κάτι διαδραματίζεται! Έλληνες παραγωγοί και οινοποιοί παρουσιάζουν τα προϊόντα τους κι εσείς, φυσικά, είστε ευπρόσδεκτοι!

  • 22/12 Γευσιγνωσία Αλλαντικών και Κρασιών, ώρα 11:00-15:00

  • 23/12 Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ, ώρα 11:00-17:00

Δ. Γούναρη 10, Πειραιάς, Τ: 2104176282, F/B:ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί