Η επιλογή του βερνικιού με το οποίο θα βάψετε τα νύχια σας, δεν είναι απλή υπόθεση. Κι αυτό γιατί φανερώνει το προσωπικό σας στυλ, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζει και το πως τα πάτε με τις πιο πρόσφατες και πιο μοντέρνες τάσεις στη μόδα των καλλυντικών! 

Η CNC “The Aesthetic Dream” λοιπόν, παρουσιάζει τις πιο hot αποχρώσεις που θα επικρατήσουν φέτος για εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!

**Στη CNC “The Aesthetic Dream” θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα και εξοπλισμό των μεγαλύτερων brands στον κόσμο, για nail & beauty experts, χώρους ομορφιάς αλλά και για εσάς που απλά αγαπάτε να είστε πάντα περιποιημένες! Η ομάδα της, που απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες, σας περιμένει για να σας παρουσιάσει τα προϊόντα, να σας δειγματίσει τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες, που δυσκολευόσασταν μέχρι σήμερα να βρείτε συγκεντρωμένες και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το προϊόν και την τεχνική του. 

Διαθέσιμα brands: GEL IT UP – NC NAILS COMPANY – ALOHA – JMPV – GELLIE – JLAC – CROCUS – INDIGO – CANNI – ARTISTIC – Suda Care (προϊόντα ποδολογίας) – QUIZ (Μακιγιάζ) – Mistic (Κρέμες προσώπου)


Οδ. Ανδρούτσου 176, Πειραιάς. Τ: 2104225231

Facebook: CnC “The Aesthetic Dream”

Instagram: cnc_aesthetics

www.cncexpo.gr