Απέχουμε μόνο λίγες ημέρες από τις γιορτές και οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρχίσει την έρευνα προκειμένου να βρούμε το ιδανικό χτένισμα για το φετινό ρεβεγιόν, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Γνωρίζω όσο κι εσείς πως τα μαλλιά είναι το Α και το Ω για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση και συμπληρώνει απόλυτα το σύνολο που θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Ωστόσο απορίες όπως «ποιο χτένισμα μου πάει;», «Είναι κατάλληλο για ρεβεγιόν ή είναι πολύ απλό;» μας κάνουν αναποφάσιστες. Όλες θέλουμε να λάμψουμε την πρώτη ημέρα του χρόνου και να κάνουμε εμφάνιση που θα καταπλήξει τα πλήθη, ωστόσο δεν ξέρουμε πως ακριβώς να το πετύχουμε.

Ο Μάνος Πολυχρονίδης, ο ιδιοκτήτης και manager του Chic Shock,καθώς γνωρίζει ακριβώς κάθε ανησυχία των γυναικών αυτές τις ημέρες, μας βγάζει από το αδιέξοδο και μας προτείνει χτενίσματα που θα αφήσουν εποχή!

  • Χτενίσματα με πλεξούδες. Τα χτενίσματα με πλεξούδες κάθε λογής είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Αυτό οφείλεται στις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν τόσο στον τύπο πλεξούδας, όσο και στην δημιουργία του. Συνδυάζονται με αλογοουρές, με κότσους ή αποτελούν από μόνες τους ένα εκπληκτικό χτένισμα για τις γιορτές. Όπως κι αν επιλέξετε να στολίσετε τα μαλλιά σας με τις πλεξούδες μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα για το ρεβεγιόν.

  • Χτένισματα με αλογοουρά. Η αλογοουρά προσφέρει τη δυνατότητα να φτιάξετε εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν και να τα συνδυάσετε με λαμπερά σκουλαρίκια, μικρά ή μεγάλα. Οι παραλλαγές της κλασσικής αλογοουράς που έχετε στη διάθεσή σας είναι πολλές. Είναι το ιδανικό χτένισμα για το ρεβεγιόν καθώς θα διαρκέσει όλο το βράδυ και δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να το φτιάξετε.

  • Χτενίσματα με κότσο. Εξίσου εντυπωσιακό κι ενδιαφέρον είναι ένα χτένισμα με κότσο. Ψηλό ή χαμηλό κότσο μπορεί να απογειώσει το look σας και με το αντίστοιχο γιορτινό μακιγιάζ είναι σίγουρο πως θα καταπλήξετε. Επιλέξτε έναν ψηλό κότσο τύπου μπαλαρίνας απλό ή στολισμένο με μια πλεξούδα και κάντε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

  • Γιορτινά Updo. Τα Updo είναι πολύ κομψά και όμορφα χτενίσματα, ιδανικά για επίσημες ή γιορτινές εμφανίσεις. Πιάστε ανάλαφρα λοιπόν τα μαλλιά σας χαμηλά ή ψηλά, κάνοντας τα πρώτα μπούκλες ή αφήνοντας τα ίσια, και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό γιορτινό updo. Τέλος, προσθέστε τα εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια σας κι είστε έτοιμες!

  • Χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω. Τέλος, για εσάς που προτιμάτε τα κλασσικά και μη επιτηδευμένα χτενίσματα, υπάρχει πάντα η επιλογή του απλού, χωρίς κάποιο πιάσιμο. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω ίσια ή με ανάλαφρες μπούκλες και κλέψτε τις εντυπώσεις με την απλότητα τους. Τα χτενίσματα για τις γιορτές με τα μαλλιά κάτω είναι πολύ εντυπωσιακά και ιδανικά για κάθε μήκος μαλλιών. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να πιάσετε την φράντζα σας με ένα υπέροχο κόσμημα – κοκαλάκι.

Πλατεία Σερφιώτου 11, Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ:2104286555-6 FB: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά