Ένα άθλημα, ναι οι Αμερικανοί το θεωρούν άθλημα, άγνωστο σε εμάς, φέτος θα έχει λίγη από την αίγλη του Χόλιγουντ αφού το πασίγνωστο πρωτάθλημα σφαλιάρας θα το παρουσιάσει φέτος ο αγαπημένος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Το Slap Fighting Championship, που μαζεύει αθλητές από όλο τον κόσμο, θα γίνει φέτος στο Οχάιο, τον Μάρτιο και ήδη τα εισητήρια κάνουν θραύση.Για όποιον δεν ξέρει, άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, διαγωνίζονται στο ποιος θα αντέξει να μείνει όρθιος αφού δεχθεί την σφαλιάρα από τον αντίπαλό του, ή ανα προτιμάτε ποιανού η σφαλιάρα θα λυγίσει τον αντίπαλο.

Για όποιον σκοπεύει να ασχοληθεί οι κανόνες είναι οι εξής: Οι διαγωνιζόμενοι κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλον και ρίχνουν εναλλάξ δυνατές σφαλιάρες, ο ένας στον άλλον. Ο αγώνας κρατάει για τρεις γύρους, ο οποίος περιλαμβάνει μία σφαλιάρα από κάθε έναν.

Υπάρχουν βέβαια και τρεις κριτές που κρατούν βαθμολογία και στο τέλος δίνουν τον συνολικό αριθμό, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο του νοκ άουτ σε περίπτωση που κάποιος δεχθεί μία σφαλιάρα και δεν συνέλθει στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα.