Στο Quadrant Optics, το αφεντικό τρελάθηκε, αφού για όλο τον Οκτώβριο τα γυαλιά ηλίου θα τα βρεις με έκπτωση -50%. Ναι πολύ καλά διάβασες και θα σου πω τώρα πως γίνεται. Όποιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου παραγγείλεις μέσα από το site https://quadrant-optics.gr/ ως τις 31/10 και βάλεις τον κωδικό SALES50, θα πληρώσεις -50% της αρχικής τιμής. 

Στο Quadrant Optics , βλέπεις, θεωρούν ότι είναι μια μικρή επένδυση το να «συλλέγεις» γυαλιά ηλίου, είτε είναι ακριβά, συλλεκτικά ή πολύ οικονομικά.

Βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά και δικαίως θεωρείται ο παράδεισος των γυαλιών ηλίου, αφού πραγματικά έχει τα πάντα. Ο ιδιοκτήτης Αλέξανδρος Βελούδης, έχει φροντίσει το κατάστημά του να αποπνέει θετική αύρα γι’αυτό και έχει δανειστεί στοιχεία από την ασιατική κουλτούρα για να πλαισιώσει την ποικιλία των οπτικών που διαθέτει.

Μία επίσκεψη στο Quadrant Optics και θα βρεις όλες τις τάσεις των φθινοπωρινών γυαλιών ηλίου και οράσεως σε πρωτότυπα σχέδια, χρώματα και φυσικά διαφορετικά brands.  Brands όπως Roberto Cavalli, Gucci, Soya, Balencianga, Tom Ford και τόσα ακόμη είναι εκεί και σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις όλα και να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου!

Για εσένα όμως που βαριέσαι τις βόλτες στις βιτρίνες, ο Αλέξης έχει προβλέψει και έχει δημιούργησει e-shop μέσω του οποίου μπορείς να παραγγείλεις online τα γυαλιά που θέλεις και φυσικά να πληρώσεις με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα!

Τσαμαδού 49, Πειραιάς T: 2111114286 FB: Quadrant-optics Instagram: quadrantoptics
https://quadrant-optics.gr/