Το σωστό θερινό σινεμά, μυρίζει καλοκαίρι! Στις καρέκλες του δίνονται τα πιο ανέμελα ραντεβού και τα πιο καυτά φιλιά του χρόνου. Και κακά τα ψέματα, δε γίνεται πόλη χωρίς κινηματογράφους. Και αφού οι ζέστες ήρθαν για τα καλά, βουρ για τις ωραιότερες προβολές κάτω από τ΄αστέρια…

Cine Βοτσαλάκια Θερινός

Ο θερινός κινηματογράφος Cine Βοτσαλάκια, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους Πειραιώτες όσο και για τους επισκέπτες ολόκληρου του νομού Αττικής. Η μοναδική του θέα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Πειραιά, την πλαζ Βοτσαλάκια, τον εντάσσει αυτόματα στους ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους του λεκανοπεδίου. Σκοπός του, να χαρίσει στους επισκέπτες του ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο ταινίες!

Πλαζ Βοτσαλάκια. Τ: 2104227427

Cine Μελίνα Θερινός

Ο κινηματογράφος «Μελίνα» παρέχει ένα πρόγραμμα ποιοτικό σε χώρους ανακαινισμένους με τεχνικές προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας και υπόσχεται να γεμίσει τις βραδιές σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, με ταινίες κυρίως Α προβολής, ενώ εστιάζει και στις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που καθήλωσαν στις οθόνες των κινηματογράφων όλου του κόσμου.

Σωκράτους 65, Δραπετσώνα. Τ: 2104082530

Cine Μάρθα Καραγιάννη

Ο κινηματογράφος επαναλειτουργεί με ταυτότητα πιο ελληνική και πιο λαϊκή. Βρίσκεται στην περιοχή της Ευγένειας.

Βύρωνος & Χηλής, Κερατσίνι. Τ: 2104317270

Cine Αλέκος Χρυσοστομίδης

Πρόκειται για έναν αμφιθεατρικό θερινό κινηματογράφο. Βρίσκεται εντός του Πάρκου Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη και διαθέτει 400 θέσεις για τους σινεφίλ. Διατηρεί οικογενειακό χαρακτήρα, μέσα από την προβολή ταινιών για τα παιδιά και την οικογένεια, ενώ ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν την έξοδο τους πίνοντας έναν καφέ ή ένα ποτό.

Πάρκο Σελεπίτσαρι, Κερατσίνι. Τ: 2104316943

Cine Παράδεισος

Πρόκειται για σήμα κατατεθέν στον τομέα του πολιτισμού και εξακολουθεί να συγκεντρώνει ένα πολυπληθές κοινό που αναζητά ποιοτική ψυχαγωγία. Το θερινό σινεμά βρίσκεται στην θρυλική ταράτσα (loft) του Σινέ Παράδεισος.

Ζάππα 4, Κορυδαλλός. Τ: 2104960955

Cine Φλοίσβος

Το Cine Φλοίσβος είναι ένας από τους πρώτους θερινούς κινηματογράφους σε προσέλευση κοινού και ο δημοφιλέστερος αφού εδώ διοργανώνονται σχεδόν όλες οι επίσημες πρεμιέρες για τις ταινίες του καλοκαιριού. Στον υπαίθριο χώρο λειτουργεί χώρος εστίασης για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό και το φαγητό τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον αλλά και παιδότοπος για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.

Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο. Τ: 2109821256

Cine Paris

Στην πλατεία Κυδαθηναίων στην καρδιά της Πλάκας, το Cine Paris είναι ένα από το πιο όμορφα θερινά της πόλης. Βρίσκεται σε μια ταράτσα που έχει θέα την Ακρόπολη, ίσως να παρασυρθείτε από την εν λόγω θέα και να χάσετε και κανένα σημείο της ταινίας! Από τα πιο σινεφίλ της πόλης επίσης, οι επιλογές ταινιών που κάνει είναι πάντα πολύ ψαγμένες.

Κυδαθηναίων 22, Αθήνα. Τ: 2103222071

Cine Δεξαμενή

Βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής (γι’ αυτό και το αντίστοιχο όνομα), σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Αθήνας, ανάμεσα σε Κολωνάκι και Λυκαβηττό. Και μόνο που θα δεις ταινία σε αυτή την γειτονιά και μετά θα έχεις την επιλογή να κάτσεις σε ένα από τα μαγαζάκια της πλατείας απ’ έξω, είναι δεδομένο πως θα περάσεις πανέμορφα ακόμα και αν η ταινία δεν λέει. Για την ακρίβεια, θα έχεις την αίσθηση ότι δεν είσαι καν στην Αθήνα.

Πλ. Δεξαμενής 7 Κολωνάκι. Τ: 2103623942