Η Άρτεμις Πινακουλάκη και η Τάνια Λεούση μας ενημερώνουν για τις θεραπείες που μπορούν να πραγματοποιηθούν και τους καλοκαιρινούς μήνες στο ιατρείο: Στο ιατρείο προσφέρουμε υπηρεσίες Κλινικής, Επεμβατικής και Αισθητικής Δερματολογίας, με βάση την πολυετή εμπειρία, την άρτια επιστημονική κατάρτιση, τις εξαιρετικές συνεργασίες, και κυρίως τον σεβασμό και την αγάπη προς τον ασθενή μας. Επειδή οι στόχοι μας είναι υψηλή ποιότητα και ασφάλεια χρησιμοποιούμε και ανανεώνουμε συνεχώς τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό ώστε να είναι όλες οι ιατρικές συσκευές μας εγκεκριμένες από τους Οργανισμούς FDA & CE.

Χρησιμοποιούμε μεσοθεραπευτικά διαλύματα class III και CE πιστοποιημένα για ασφαλή χρήση όπως Filorga, Jalupro, Mesoestetic και τα πλέον ασφαλή και καταξιωμένα fillers υαλουρονικού οξέος Restylane και Juvederm.

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία τους θερινούς μήνες μπορεί να προκαλέσει φωτοαλλεργία ή δυσχρωμίες, ιδιαίτερα όταν το δέρμα υποβάλεται σε συγκεκριμένες θεραπείες. Προκειμένου να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες, είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις θεραπείες που επιλέγουμε. Παρακάτω σας έχουμε αυτές που μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και το καλοκαίρι!

Laser Alexandrite Candela με ενσωματωμένη εκπομπή κρυογόνου για προστασία του δέρματος από εγκαύματα και ελαχιστοποίηση του πόνου κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Μόνιμη αποτρίχωση σε λίγες συνεδρίες, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη μας και εφόσον το δέρμα δεν έχει μαυρίσει.

Το Venus Viva Fractional RF για εξάλειψη βαθιών ρυτίδων, ουλών και ραβδώσεων. Μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε αντίθεση με το Fractional CO2 Laser, που αντεδείκνυται.

Η Αμερικάνικη Ice Sculptor Κρυολιπόλυση είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος μείωσης του τοπικού λίπους μέσω της προγραμματισμένης και ελεγχόμενης ψύξης των λιποαποθηκών του ανθρώπινου σώματος. Εφαρμόζεται παντού (ψωμάκια, μπράτσα, κοιλιά, γόνατα, προσαγωγοί, κλπ) χωρίς να αφήνει ερεθισμό, οίδημα ή μώλωπες, γεγονός που την καθιστά ιδανική θεραπεία και για τους θερινούς μήνες.

Venus MP2 Body Contouring. Συνδυάζει τις οκταπολικές ραδιοσυχνότητες με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Είναι μια up to date αναίμακτη μέθοδος σύσφιξης του δέρματος, λιπογλυπτικής, ανόρθωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία για την θεραπεία της κυτταρίτιδας με ειδικά εξατομικευμένα κοκτέιλ, με συστατικά όπως καρνιτίνη, φωσφατιδυλοχολίνη, αγκινάρα, καφεΐνη, οργανικό πυρίτιο, DMAE, υαλουρονιδάση.

Χημική Λιπόλυση Aqualyx και Desobody συστήνεται σε περιπτώσεις τοπικού πάχους, το οποίο συνήθως είναι και ανθεκτικό στη δίαιτα και τη σωματική άσκηση. Είναι μια θεραπεία που δεν απαιτεί χειρουργείο, είναι ανώδυνη και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πρεσσοθεραπεία: πρόκειται για μια συσκευή αποσυμφόρησης της λέμφου. Η λεμφική παροχέτευση είναι ιδιαιτέρως σημαντική στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους διότι μειώνει την κατακράτηση, αποτοξινώνει τον οργανισμό και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία.

Ιατρικός Καθαρισμός Ακμής για την αφαίρεση φαγεσώρων και κύστεων, που συχνά λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, της υγρασίας και του ιδρώτα επιδεινώνονται (θερινή Ακμή).

Ecopeel Μικροδερμοαπόξεση με κρυστάλλους και διαμάντι.

Μεσοθεραπεία με εξειδικευμένα και εξατομικευμένα κοκτέιλ για λάμψη, λεύκανση και ενυδάτωση.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στα αιμοπετάλια του πλάσματος, συσφίγγει και δίνει λάμψη στο δέρμα καθώς προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η

Βοτουλινική Τοξίνη δίνει άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, ένα ανώδυνο μη χειρουργικό lifting προσώπου.

Υγρό Λίφτινγκ με Υαλουρονικό για την αποκατάσταση των ζυγωματικών, του περιγράμματος του προσώπου, των ρινοπαρειακών αυλακών, των χειλιών και των γωνιών του στόματος (λυπημένη έκφραση).

Long-Time Liner γερμανικό μηχάνημα δερματοστιξίας για το ημιμόνιμο αισθητικό μακιγιάζ. Σε κάθε περίπτωση, επιβάλεται η συνεχής χρήση επιλεγμένων αντιηλιακών με υψηλούς δείκτες προστασίας και αυστηρή τήρηση των κανόνων ηλιοπροστασίας (καπέλο, αποφυγή κολύμβησης 12πμ-3μμ).

Στο ιατρείο μας θα βρείτε τα πλέον εξειδικευμένα Jane Iredale Skincare Makeup, εγκεκριμένα Makeup από τον FDA και το Ίδρυμα Κατά του Καρκίνου του Δέρματος για την κάλυψη Ακμής και Δερματοπαθειών, χάρη στην υποαλλεργική, μη ερεθιστική, μη φαγεσωρογόνο, μη φωτοτοξική, αδιάβροχη και χωρίς συντηρητικά και βαρέα μέταλλα (Υδράργυρο, Αρσενικό, Μόλυβδο, Κάδμιο) σύνθεση τους.

  • Η Άρτεμις Πινακουλάκη-Λεούση είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, απόφοιτος του ΑΠΘ, ειδικευμένη στο Νος. Α.Συγγρός και εξειδικευμένη στο τμήμα της Ακμής του LGI της Μ. Βρετανίας. Είναι μέλος της Ελληνικής (ΕΔΑΕ) και Ευρωπαϊκής (EADV) Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοσμητικής και Αισθητικής Ιατρικής (ESCAD).
  • Η Τάνια Λεούση είναι Αισθητικός Κοσμετολόγος, απόφοιτος Α.ΤΕΙ Αθηνών, εξειδικευμένη σε εφαρμογές Laser & IPL, Ημιμόνιμο Αισθητικό & Ιατρικό Μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια masterclasses στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική στα Anti-Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, κ.α. Είναι συνεργάτης της Δερματολόγου Α. Πινακουλάκη στο ιδιωτικό ιατρείο στην Υψηλάντου 154Β στο Πασαλιμάνι.

drpinakoulaki.gr