Έχετε επίμονο τοπικό πάχος που παραμένει παρά τη διατροφή και την άσκηση, και δεν ξέρετε πως να απαλλαγείτε από αυτό; Έχουμε τη λύση! Στην Dermaesthete Cilnic αρκούν μόνο μερικές συνεδρίες για να πείτε bye-bye στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος μια για πάντα!

Τι είναι το τοπικό πάχος;

Πρόκειται για την υπερβολική ανάπτυξη λιπώδους ιστού σε συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, όπως γλουτοί (τα λεγόμενα ψωμάκια), μέση, κοιλιά, στομάχι, γοφοί, μπράτσα κα και αφορά εξίσου άνδρες και γυναίκες! Η ασύμμετρη τοπική εναπόθεση λίπους παρατηρείται τόσο σε ελαφρώς υπέρβαρα άτομα όσο και σε άτομα κανονικού βάρους.

Συνήθως είναι ανθεκτικό στη δίαιτα και τη σωματική άσκηση. Αποτελεί μάλιστα πηγή στρες και αιτία ψυχογενών προβλημάτων, μείωση αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης, ανασφάλεια, ακόμη και σεξουαλική δυσλειτουργία.

Κρυολιπόλυση

Είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως, γιατί είναι εντελώς ανώδυνη, πολύ αποτελεσματική, δεν αφήνει μώλωπες και δεν έχει χρόνο ανάρρωσης.

Χημική λιπόλυση

Η θεραπεία με Aqualux κα Desobody αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο χημικής λιπόλυσης. Είναι απόλυτα ασφαλής, μη χειρουργική μέθοδος τοπικού αδυνατίσματος. Μετά τη θεραπεία υπάρχει ερυθρότητα και πρήξιμο γι αυτό πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον 15 μέρες πριν βγείτε στην παραλία.

Μεσοθεραπεία με λιπολυτικές ουσίες

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές είδος μεσοθεραπείας. Γίνεται με την έγχυση Φωσφατιδυλοχολίνης, Δεσοξυχολανικού Οξέως και άλλων ουσιών που επιτυγχάνουν τη καταστροφή των λιποκυττάρων.

Με 35ετή εμπειρία ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, η Άρτεμις Πινακουλάκη και η Κοσμετολόγος Τάνια Λεούση δημιούργησαν με πολύ μεράκι και αγάπη τη Δερματολογική Κλινική DermAesthete Clinic, ένα σύγχρονο, minimal και γαλήνιο χώρο στο πλέον πολυσύχναστο και πολύβουο μέρος της πόλης του Πειραιά, το Πασαλιμάνι.