Ο καλλιτέχνης, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής θα ανέβει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Asaf Avidan, το παιδί θαύμα από το Ισραήλ  επιστρέφει στην χώρα μας, αυτήν την φορά στα πλαίσια της solo περιοδείας του ‘The Study On Falling’.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2018 ο Asaf Avidan με την ιδιαίτερη φωνή που πάντα την χρησιμοποιεί ως ένα μουσικό όργανο από μόνο του, θα ανέβει στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το The Study on Falling είναι ο έκτος δίσκος του, αν συμπεριλάβουμε και τα τρία άλμπουμ που ηχογράφησε με τους Mojos.

Ξεκινώντας από το Ισραήλ, υπήρξε εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρώπη και ειδικά στη Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα άλμπουμ του Asaf, έτσι και το The Study of Fallingαναδεικνύει την ικανότητα του Asaf να υφαίνει ατμοσφαιρικά μοτίβα που ενεργοποιούν τα μουσικά είδη που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο ίδιο. Οι στίχοι του επίσης είναι εντυπωσιακά άμεσοι και ειλικρινείς.

Στις σημειώσεις του στο άλμπουμ ευχαριστεί τις Green and Blue, που είναι τα κωδικοποιημένα ονόματα για τις δύο γυναίκες που μοιράστηκε την καρδιά του για μια  περίοδο της ζωής του κατά την οποία ανέπτυξε μια διαφορετική αντίληψη για τις σχέσεις και τον έρωτα. Ο ίδιος ομολογεί ότι αυτό δεν ήταν μια θαρραλέα πράξη  αλλά περισσότερο το ότι δεν είχε άλλες εναλλακτικές ! ” Αληθινή πρόθεσή μου να αφήσω τον ακροατή να βρει και να ερμηνεύσει όπως επιθυμεί τους στίχους.”

Το νέο single του Asaf “My Old Pain”

…Σημειώστε….

Αsaf Avidan “The study on Falling” 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη 

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018   Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμές Εισιτήριων: Ζώνη Γ: € 25  Ζώνη Β: € 30  Ζώνη Α: € 36   Διακεκριμένη Ζώνη: € 40

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και από το παράρτημά του στην Ομήρου 8, από την ιστοσελίδα  www.megaron.gr και από τα φυσικά καταστήματα του Public 

Για περισσότερες πληροφορίες 210 72 82 333 www.megaron.gr