Αφού κατέκτησαν την καρδιά μας με τα ασυναγώνιστα μεζεδάκια τους, ο Μίμης και η Άννα αυτή τη φορά εβάλαν πλώρη για να μας ξετρελάνουν με τα streat food style πιάτα τους! Και φυσικά, η πρώτη μόνο δοκιμή ήταν αρκετή για να μας πείσουν!

Εμείς ξεκινήσαμε με το Paris burger και σας συστήνουμε να κάνετε το ίδιο. Πρόκειται ουσιαστικά για ψωμάκι brioche με μπιφτέκι μοσχαρίσιο 200gr, ντομάτα, iceberg, cheddar, crispy μπέικον, αυγό τηγανητό & sauce μουστάρδας. Συνεχίσαμε με το highlight του καταλόγου, κατά τη γνώμη μας, που ακούει στο όνομα Μπεεεrger προβατίνας! Αμέ καλά ακούσατε! Ψωμάκι brioche με μπιφτέκι προβατίνας 200gr, ντομάτα, ψητό κρεμμύδι, σάλτσα ντομάτας & sauce γιαουρτιού. Λιώνει στο στόμα και είναι super χορταστικό! Αν σας μείνει χώρος, βάλτε και ένα Pepa`s burger στο καλαθάκι του delivery σας, αφού πιστεψτε μας, αξίζει τον κόπο… Πρόκειται για ψωμάκι brioche με χοιρινά μπριζολάκια, ντομάτα, iceberg, cheddar & sauce BBQ. Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως όλα τους συνοδεύονται από πατατούλες τηγανητές! Αν πάλι δεν είστε λάτρεις των burger, κανένα απολύτως πρόβλημα! Στο μενού φιγουράρουν πεντανόστιμα μπριζολάκια, σεφταλιές, ζουμερό μοσχαρίσιο rib-eye, γύρος χοιρινός και γύρος κοτόπουλο, αλλά και ορεκτικά για ανελέητο τσιμπολόγημα όπως Μαραθόπιτα, Πατσαβουρόπιτα με φέτα και μέλι ούζου, Μανιτάρια πλευρώτους σχάρας με σιρόπι κρασιού και γραβιέρα και Ταλαγάνι σχάρας με μαρμελάδα ντομάτας.

Και μετά από αυτή την σωστή ωδή στα burger του, ένα γλυκάκι είναι ότι πρέπει για να ολοκληρώσετε το γεύμα. Εμείς παραγγείλαμε προφιτερόλ, Ferrero και Millefeuille και ήταν όλα τους συγκλονιστικά!

Delivery: Κάντε την παραγγελία σας στο 2130144642 ή μέσω της πλατφόρμας του efood και της Wolt

Ωράριο: Τετάρτη – Σάββατο 17:30 – 23:00 , Κυριακή 13:00 – 18:00 


Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός

Τ: 2130144642

Facebook: Ο Μίμης και η Άννα

Instagram: o_mimis_kai_i_anna