Κι όμως! Φτάσαμε Οκτώβριο. Τι κέφια θα έχει αυτός ο μήνας; Θα είναι εύκολος ή δύσκολος; Πάμε να μάθουμε παρέα τι προβλέπει το ζώδιο σου, σύμφωνα με τον αστρολόγο Βασίλη Χριστοφή.

Κριός 

Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις και νευρικότητα ειδικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αποφύγετε όσο το δυνατόν διαπληκτισμούς με το ταίρι σας ώστε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ως παρορμητικοί και ευθείς δεν σας αρέσουν τα μεσοβέζικα αλλά τα καθαρά λόγια. Θα πρέπει όμως αρκετές φορές να ρίχνετε νερό στο κρασί σας για λειτουργείτε πιο διπλωματικά για να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Για τους στόχους αυτό τον μήνα θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν κάποια άτομα του κοινωνικού σας περιββάλοντος. 

Ταύρος 

Τα εργασιακά σας είναι αυτά από τα οποία αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο σας αγχώνουν και δεν μπορείτε εύκολα να εκφραστείτε ευχάριστα και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Από τα μέσα του μήνα όμως και μετά ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου θα μπορέσετε να ελιχθείτε έξυπνα και με την επιρροή του Δία στα επαγγελματικά σας θα καταφέρετε πάρα πολλά που σας κάνουν να νιώσετε τουλάχιστον ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση. 

Δίδυμος 

Πραγματικά οι Δίδυμοι θα είστε από τους πιο ευνοημένους πλανητικά διότι Δίας, Άρης, Κρόνος, Ερμής και Ήλιος συνθέτουν ένα διάστημα επιτυχίας σε πολλούς τομείς. Από την στιγμή κιόλας στα μέσα του μήνα που σταματούν οι φαινομενικά ανάδρομες πορείες 4 πλανητών θα έχετε την επιτυχία σε θέματα αισθηματικών, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι. Καινούργιοι έρωτες βρίσκονται προ των πυλών. Ταξίδια είτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για προσωπικούς μπορούν να χρησθούν με επιτυχία. Από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εσείς που ενδιαφέρεστε. 

Καρκίνος 

Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σας πάνε πίσω σε κάποια πράγματα που θέλατε να υλοποιήσετε και για αυτό σας βγαίνει μία νευρικότητα. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους γιατί ρήξεις είναι αρκετά εύκολο να ξεκινήσουν. Ζητήματα που είχαν μπει στον πάγο, από τα μέσα του Οκτωβρίου θα είναι ευκαιρία να τα επανεκκινήσετε. Οικονομικά προς στο τέλος του μήνα θα είναι ευεργετικό το διάστημα για να λάβετε χρωστούμενα χρήματα, είτε χρήματα από κληρονομικής πλευράς ή και ακόμη χρήματα από μία άλλη δραστηριότητα σας εκτός της εργασίας σας. 

Λέων 

Οι Λέοντες βρίσκεστε στο επίκεντρο της επικοινωνιας τον μήνα Οκτώβριο δίνοντας πολλές ευκαιρίες που θα μπορέσετε να αρπάξετε. Δώστε σημασία στην κάθε μία γνωριμία διότι δεν γνωρίζετε εκ των προτέρων πότε και πως οι συγκυρίες θα δώσουν το κλειδί της επιτυχίας απλόχερα στο να φτάσετε ψηλά. Μέσω του διαλόγου θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις καταστάσεις υπέρ σας. Ο λόγος θα έχει δύναμη, υπόσταση και οι υπόλοιποι θα βρίσκουν τις ιδέες σας εύστοχες. Σχέσεις που κατα το παρελθόν δεν πήγαιναν τόσο καλά θα σας δοθεί επίσης το έναυσμα ώστε να γεφυρώσετε κάποιες ελαττωματικές σχέσεις. 

Ζυγός 

Ο μήνας των γενεθλίων σας κατά κόρον ξεκινά δυναμικά με ενεργητικότητα και λίγη οξυθυμία. Τα επικοινωνιακά μπλακ άουτ και η ασυνεννοησία θα ξεκινήσει να εξασθενεί με το πέρας του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας από τις 18 Οκτωβρίου και μετά. Τα αισθηματικά σας επίσης θα φορτσάρουν από την συγκεκριμένη περίοδο, ανάβοντας το πράσινο φως για να κινηθείτε άψογα και με επιτυχία. Ζυγοί που έχουν ως στόχο τη γέννηση ενός νέου παιδιού θα είναι μία ιδανική περίοδος όπως και όσοι ασχολείστε με την θέαση ή τα καλλιτεχνικά. 

Σκορπιός 

Υπήρχαν έξοδα το άμεσα προηγούμενο διάστημα και ξεκινήσετε να αγχώνεστε αλλά παρότι υπήρξαν έξοδα και καθυστερήσεις στον συγκεκριμένο τομέα, το σκηνικό θα αλλάξει με καλές οικονομικές αποδοχές στο να κλείσετε υποχρεώσεις αλλά και να νιώσετε πιο δυνατοί. Η αυτοπεποίθηση που θα εμπνέετε στους γύρω σας θα είναι ο θεμελιώδης κρίκος της επιτυχίας, της αυτοβελτίωσης αλλά και των προσδοκιών σας. 

Τοξότης 

Ακόμη κι αν αλλάξει ο καιρός, ακόμη κι αν αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας εσείς θα βρείτε τον τρόπο να τα συνδυάσετε όλα και να βρείτε τη χρυσή τομή για να είστε ευχαριστημένοι. Δηλαδή και οι υποχρεώσεις θα ταξινομούνται και θα υλοποιούνται ολόσωστα αλλά και τον χρόνο που θα σας απομένει θα μπορείτε να περνάτε υπέροχα να δημιουργείτε καλό κλίμα βρίσκοντας και το νόημα της ζωής στις μικρές στιγμές. Κοντινές αλλά και μακρινές αποδράσεις από την καθημερινή ρουτίνα βρίσκονται στο πλάνο των στόχων σας και ναι οι θετικές επιρροές των πλανητών θα σας βοηθήσουν. 

Αιγόκερως 

Η κωλυσιεργία στα ζητήματα της καριέρας σας έχουν αγχώσει αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλά μην πέφτετε και μην κάνετε το λάθος παρορμητικά να πάρετε λάθος αποφάσεις. Όλο το σκηνικό που σας πήγε πίσω και σας δημιούργησε τόσα προβλήματα φαίνεται να υποχωρούν από τα μέσα του μήνα και μετά. Μην μεταφέρετε επ’ ουδενί τα προβλήματα των επαγγελματικών σας στον οικογενειακό σας χώρο. Από τις 18 Οκτωβρίου και μετά θα ισορροπήσουν οι εκκρεμότητες οι οποίες τώρα σας φαίνονται βουνό. 

Υδροχόος 

Οι Υδροχόοι δεν έχετε να φοβάστε και πολλά από τη στιγμή που οι περισσότεροι πλανήτες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι σύμμαχοί σας μέσω των όψεων που πραγματοποιούν. Επειδή το έτος μπήκε άτσαλα για εσάς το μάθημα που άφησε είναι όμως ότι μέσω της σκληρής δουλειάς έρχεται και η ανταμοιβή. Αισθηματικά είναι ευνοϊκό του διάστημα για νέες γνωριμίες αλλά και για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση οι δεσμευμένοι. 

Ιχθείς 

Αν δεν είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες αρκεί να είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε. Έντονα ερωτικό το διάστημα για τους περισσότερους που ανήκετε στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Τα απρόσμενα έξοδα και οι καθυστερήσεις κάποιων χρημάτων που περιμένατε σας έχουν ρίξει την ψυχολογία, να θυμάστε όμως ότι το σκηνικό θα αλλάξει και για εσάς με την ορθοδρόμηση των πλανητών που παρέμεναν για πολύ καιρό φαινομενικά ανάδρομοι από τα μέσα του Οκτωβρίου και μετά.

* Οι προβλέψεις και οι αναλύσεις των ζωδίων στο άρθρο είναι ενδεικτικές με γνώμονα μόνο το ζώδιο δηλαδή του Ήλιου σας. Εμπεριστατωμένες προβλέψεις προκύπτουν από την ανάλυση όλου του ωροσκοπίου των θέσεων όλων των πλανητών του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη. 

**Για περισσότερες και πιο εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με το ζώδιο σας, καλέστε για προσωπικό ραντεβού: Τ: 2104125560 Mob: 6942680967

Ο Βασίλης Χριστοφής, έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστροπαιδεία, έχει διδαχθεί τις βασικές γνώσεις της Αστρονομίας και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παραδοσιακής και Ωριαίας Αστρολογίας στο Mediterranean and Balkan Institute for Astrological Research. Επειδή η γνώση είναι ανεξάντλητη, συνεχίζει να είναι παντοτινός μαθητής στο τομέα της αστρολογίας με σεμινάρια και εξονυχιστική έρευνα σε πολλούς κλάδους της, ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και διερεύνησης στην Αστρολογική κοινότητα. 

Καραΐσκου 123, Πειραιάς. Πλατεία Κοραή

FB: Christofis Vasilis

Ε-mail: vasilischastrology@gmail.com