Το φθινόπωρο έρχεται, με τη νέα σεζόν να μπαίνει για τα καλά. Συνήθως, αυτή είναι και η εποχή των αλλαγών στην εμφάνιση μας, με τα μαλλιά να είναι πρώτα και καλύτερα στη λίστα.

Μετά το καλοκαίρι χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση, μιας και ο ήλιος και η θάλασσα τα ταλαιπώρησε. Πέρα από κούρεμα, όμως, μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε χρώμα; 

Εμείς ρωτήσαμε τους ειδικούς και μάθαμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο και σας προτείνουμε Grombre. Τι είναι το grombre; Είναι η ομαλή διαβάθμιση του γκρι από το πιο σκούρο γκρι στην κορυφή και να καταλήγει ομαλά στις άκρες των μαλλιών σε ανοιχτό γκρι-λευκό. Ότι πιο νέο στις φετινές τάσεις για το 2018. Δεν είναι λίγες οι διάσημες και μη, που έβαψαν τα μαλλιά τους γκρι, υιοθετώντας το τρεντ.

Μελαχρινές βάσεις με γκρι άκρες είναι η νέα τάση. Τολμάτε; Blorange. Μία τεχνική για τα μαλλιά η οποία ξεκίνησε το καλοκαιράκι, αλλά όπως φαίνεται θα μείνει και το χειμώνα, αφού έχει προκαλέσει φρενίτιδα. To blorange βγαίνει από το σαγκουίνι ( blood orange) και συνδυάζει χρωματισμούς ξανθού, κόκκινου, ροζ και πορτοκαλί.

Συγκεκριμένα, στο ολοκαίνουριο αυτό trend τα μαλλιά με ξανθιά βάση αλλάζουν απόχρωση αφού από πάνω βάφονται με μια πιο ανοιχτή πορτοκαλί ή ροζ ή απαλή κόκκινη απόχρωση ή ακόμη ένα συνδυασμό αυτών των χρωμάτων. Η βάση του ξανθού δίνει μια όψη ξεθωριασμένης απόχρωσης στα μαλλιά.το blorange είναι πιο παστέλ απόχρωση και όχι τόσο εκκεντρική για να μην γίνει αποδεκτή.

Εάν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα με γαλανά ή πράσινα μάτια τότε το blorange είναι η κατάλληλη απόχρωση για εσάς Flamboyage. Το balayage μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει ombre ανταύγειες στα μαλλιά, το λεγόμενο balayage ombre (ή flamboyage). Δεν χρησιμοποιεί αλουμινόχαρτα. Γενικότερα το balayage έχει και τρεις διαφορετικές διαβαθμίσεις, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον hair stylist, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Οι διαβαθμίσεις: 

1 point, 2 point (σε σχήμα V), 3 point (σε σχήμα W).

Ανάλογα με την τεχνική εφαρμογής, θα έχεις και διαφορετικά αποτελέσματα στα μαλλιά σου, κάτι το οποίο θα καταλάβεις πιο έντονα.

Μάνος Πολυχρονίδης, ιδιοκτήτης και manager του Chic Shock

Πλ. Σερφιώτου 11, Καλλίπολη, Πειραιάς, Τ: 210 4286555, FB: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά

Δείτε ακόμη:

Chic Shock: Συμβουλές για να βρείτε το κούρεμα και το χτένισμα που σας ταιριάζει!

Το Chic Shock προτείνει για τα μαλλιά σας… rainbow look!

5 μυστικά για τέλεια μακριά μαλλιά στο Chic Shock!

Πόσο έτοιμες είστε για διακοπές;

Balayage για εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Οι τάσεις στα χρώματα και στα χτενίσματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Bridal hairstyling! Βρείτε το χτένισμα που σας ταιριάζει!

Μάνος Πολυχρονίδης: Η κομμωτική είναι τέχνη αστείρευτη!

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τη θάλασσα!