Στη DermAesthete Clinic σκοπός μας είναι να προσφέρουμε αναβαθμισμένες Υπηρεσίες Υγείας και Ομορφιάς, με σεβασμό στην μοναδικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου.

Με 35ετή εμπειρία ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, η Άρτεμις Πινακουλάκη και η Κοσμετολόγος Τάνια Λεούση δημιούργησαν με πολύ μεράκι και αγάπη τη Δερματολογική Κλινική DermAesthete Clinic, ένα σύγχρονο, minimal και γαλήνιο χώρο στο πλέον πολυσύχναστο και πολύβουο μέρος της πόλης του Πειραιά, το Πασαλιμάνι.

Ιατρική Αποτρίχωση με Lasers Αλεξανδρίτη

Η Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την πρώτη επιλογή για μόνιμη αποτρίχωση παγκοσμίως. Τα Laser Αλεξανδρίτη εκπέμπουν δέσμη φωτός μήκους κύματος 755nm, η οποία απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί του δέρματος. Είναι απόλυτα ασφαλής και μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης και η μοναδική λύση στο πρόβλημα της θυλακίτιδας!

Στην DermAesthete Clinic έχουμε 3 τελευταίας γενιάς ιατρικά Laser Αλεξανδρίτη των κορυφαίων εταιρειών Candela και Quanta. Οι θεραπείες γίνονται υπό δερματολογική παρακολούθηση και από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και άμεσα και οι θεραπείες απόλυτα ασφαλείς, ακόμη και σε μαυρισμένες ή σκουρόχρωμες επιδερμίδες, χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων.

Βοτουλινική Τοξίνη

Η θεραπεία με την Βοτουλινική Τοξίνη (Botox/Dysport) είναι η συχνότερη και δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης στην Αισθητική Δερματολογία παγκοσμίως. Eίναι μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής και πολύ αποτελεσματική θεραπεία λείανσης και προοδευτικής εξαφάνισης των δυναμικών ρυτίδων. Στις νεότερες ηλικίες το συστήνουμε για την πρόληψη των μόνιμων στατικών ρυτίδων.

Στην DermAesthete Clinic, η Δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη, μετά από κλινική εξέταση και ανάλυση του προσώπου, επιλέγει με ακρίβεια τα σημεία εγχύσεως πριν τη θεραπεία. Χάρη στην εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνική της, η θεραπεία με την Βοτουλινική Τοξίνη είναι ανώδυνη και γρήγορη και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό!

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

Η στρατηγική τοποθέτηση των Fillers Υαλουρονικού Οξέος σε συγκεκριμένα σημεία χαρίζει στο πρόσωπο τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη, προσφέροντας μια πιο νεανική, ξεκούραστη και χαρούμενη όψη, εξαφανίζει τις Ρυτίδες, κάνει τα χείλη πιο ζουμερά και επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενούς και την επιθυμία του για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο, η Δερματολόγος δρ. Πινακουλάκη είναι εξειδικευμένη στη τεχνική Υγρού Λίφτινγκ με τη χρήση μικροκάνουλας. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος υψηλών προδιαγραφών, εγκεκριμένα από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA και τον Ευρωπαϊκό CE.

Καθαρισμός DermAesthete Clinic

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο που δημιούργησε η Δερματολόγος Α. Πινακουλάκη με σκοπό την πλήρη αναδόμηση και αναζωογόνηση όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας, συνδυάζει τα οφέλη 4 διαφορετικών θεραπειών σε 1. Το πρωτόκολλο Καθαρισμού της DermAesthete Clinic είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και αποτελείται από 4 στάδια: χημικό peeling, φαγεσωροεξαγωγή, microdermabrasion με κρυστάλλους ή διαμάντι και φωτοδυναμική θεραπεία.

Θεραπεία Κυτταρίτιδας, Σύσφιξη και Λιπογλυπτική

Στη DermAesthete Clinic έχουμε τις πλέον σύγχρονες, ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους:

-Ενέσιμη Μεσοθεραπεία για την κατάπολεμηση της Κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με ειδικά μεσοθεραπευτικά διαλύματα, αποτελεσματικά, ασφαλή και εγκεκριμένα από τους Οργανισμούς FDA και CE.

-Κρυολιπόλυση για τη μόνιμη μείωση του τοπικού λίπους.

-Λιπογλυπτική, σύσφιξη και ανόρθωση με το MP2 Body Contouring Venus Versa

-Νήματα για ανόρθωση και λιπογλυπτική

-Πρεσσοθεραπεία για τη καταπολέμηση της κατακράτησης και του οιδήματος.

Skin Boosters

Τα Skin Boosters είναι ενέσιμα υλικά (dermal fillers) που εγχύονται στο χόριο με στόχο την αναδόμηση του δέρματος, τη βελτίωση της όψης και της υφής του, τη παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Χαρακτηρίζονται και ως «βιοαναζωογονητές» του δέρματος γιατί επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, χαρίζοντας λάμψη, ενυδάτωση και lifting effect.

Fractional Lasers

Στην DermAesthete Clinic έχουμε 3 κορυφαίες Fractional τεχνολογίες ειδικά σχεδιασμένες να διορθώσουν τις ουλές, να ανανεώσουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα δέρμα σφριγηλό χωρίς σημάδια, να βελτιώσουν τον τόνο, την υφή και τη συνολική ποιότητα του δέρματος: Venus Viva Fractional RF, CO2 Laser, Fractional QS Laser Quanta.

Για να πετύχουμε γρήγορα και με ασφάλεια το επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργούμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας.

V-Carbon Holywood Peel

Αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς Aντιγηραντικές και Αντιοξειδωτικές θεραπείες παγκοσμίως. Το V-Carbon Holywood Peel εφαρμόζεται με επιτυχία όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Πραγματοποιείται σε δυο στάδια: την εφαρμογή του Χημικού V-Carbon Peeling που περιέχει Ενεργό Άνθρακα, Φερουλικό, Μανδελικό, Τζίντζερ και Γλυκόριζα και έπειτα την εφαρμογή Fractional Laser QS Quanta.

Θεραπεία Υπεριδρωσίας μασχαλών

Η υπερβολική έκκριση του ιδρώτα στη μασχαλιαία περιοχή μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια με ενδοδερμικές εγχύσεις Βοτουλινικής Τοξίνης (Botox, Dysport).

Η Δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη αφού λάβει πλήρες ιατρικό ιστορικό, πραγματοποιεί τεστ για να δει την έκταση της Υπεριδρωσίας και ξεκινάει την εφαρμογή των ενδοδερμικών εγχύσεων της Τοξίνης. Μετά από 15 ημέρες πραγματοποιείται ένα επαναληπτικό ραντεβού (follow up). Είναι μια γρήγορη και ασφαλής θεραπεία, εγκεκριμένη από τον FDA. Η δράση της ξεκινά από τη 2η ημέρα και διαρκεί έως 9 μήνες και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, καθώς επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητες σας.