Διαφορετική σε όλα της και η 25η Μαρτίου φέτος, αφού όπως φαίνεται θα γιορτάσουμε την ημέρα της απελευθέρωσης… σπίτια μας! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα παραλείψουμε τον λαχταριστό μπακαλιάρο από το τραπέζι μας! Δείτε παρακάτω τους κορυφαίους του είδους, που θα μας προμηθεύσουν στο σπίτι το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας αλλά και άλλες σαρακοστιανές νοστιμιές.

Ψαροκόκκαλο της Άννας

Το Ψαροκόκκαλο της Άννας παραμένει δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του lockdown με τα φρέσκα ψάρια του και τους ψαρομεζέδες του που έρχονται στο σπίτι σας καθημερινά με takeaway και delivery! Ένα τηλέφωνο στην Άννα και τη Σύλια λοιπόν και ο πιο καλομαγειρεμένος μπακαλιάρος – και όχι μόνο- θα έρθει να λάβει τη θέση που του αξίζει στο οικογενειακό τραπέζι σας! Στο μενού θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως, στα οποία πρωταγωνιστής φυσικά είναι το φρέσκο ψάρι.

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Τηλ: 210-4323010 & 6981-885411

Facebook: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα

Instagram: psarokokkalo_tis_annas

Starfish

Και τώρα με το lockdown τι κάνουμε; Κάποιες γεύσεις δεν μπαίνουν… καραντίνα και αυτό η ομάδα του Starfish το ξέρει καλά! Για το λόγο αυτό, με delivery την 25η Μαρτίου φέρνει στο τραπέζι σας φρεσκομαγειρεμένες γεύσεις με πρωταγωνιστή τον μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά και ότι τραβάει η όρεξή σας από το γνωστό μενού του που έχουμε αγαπήσει! Κάντε την

Ακτή Θεμιστοκλέους 302, Πειραϊκή . Τ: 2104186643 & 6940701595

Facebook: Strafish Restaurant Piraeus

Instagram:starfishrestaurantpiraeus

Ola Souvla Χάιδος

Με πολύχρονη εμπειρία στο καλοψημένο κρέας μα και την παρέα πάντα πρωταγωνιστή σε πρώτο πλάνο, το Ola Souvla Χαίδος έχει εδώ και χρόνια κερδίσει την αγάπη μας. Τώρα έρχεται να μπει στα σπίτια μας και με καλομαγειρέμενο μπακαλιάρο σκορδαλιά, με αφράτο και χορταστικό ψωμάκι της γιαγιάς γεμιστό με μπιφτέκι λαχανικών ή γαρίδες, κολοκυθοκεφτέδες, πατζάρια, παραδοσιακή χορτόπιτα αλλά και καλοψημένο κρέας για όσους δεν νηστεύουν.

Έβρου 22 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι

Τ: 2104613702

Facebook: Olasouvla Χάιδος

Instagram: olasouvlaxaidos

Το Στέκι του Κοντού

Με ένα μενού που δίνει ρέστα δια χειρός Μανώλη Θλιβερού, του chef του μαγαζιού, το Στέκι του ΚΟντού έχει γίνει η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια, μιας και κάνει καθημερινά delivery αλλά και takeaway. Φυσικά, μπακαλιάρο σκορδαλιά, γαριδομακαρονάδα που θα σε συγκλονίσει, χταποδάκι, αλλά δεκάδες ακόμη νηστίσιμες λιχουδιές θα απαρτίσουν το οικογενειακό σας τραπέζι για την 25η Μαρτίου!

Ερυθρού Σταυρού 43, Δραπετσώνα

Τ: 698 7885322

Facebook: Το στΕκι του κοντΌυ

Instagram: tostekitoukontou

Ο Μίμης και η Άννα

Το αγαπημένο μας γευστικό δίδυμο, Ο Μίμης και η Άννα, παραμένουν ανοιχτά από το μεσημεράκι με μπακαλιάρο σκορδαλιά και όλα τα παρελκόμενα τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε delivery & takeaway για το τραπέζι σας. Μην παραλείψε από την παραγγελία σας το σουβλάκι λαχανικών, τις τραγανές πατατούλες και τη μαραθόπιτα! Θα μας θυμηθείτε…!

Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός

 Τ: 2130144642

FB: Ο Μίμης και η Άννα

Instagram: o_mimis_kai_i_anna