Με τη βελόνα της πυξίδας της να δείχνει πάντα «κολλημένη» στην παιδική αθωότητα, η Έφη Πολυχρονάκη αποφάσισε να φτιάξει έναν παιδικό σταθμό όπου τα παιδιά θα μπορούν να περάσουν δημιουργικά πρωϊνά κι απογεύματα με παρέα εξειδικευμένους παιδαγωγούς, ψυχολόγους και λογοθεραπευτές. Κάπως έτσι, γύρω στο 2011 αποφάσισε να δώσει σάρκα και οστά στην δική της, προσωπική, πυξίδα και να γεννηθεί η «Μαγεμένη Πυξίδα»!

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο, διαμορφωμένο απόλυτα στις ανάγκες και στις αναζητήσεις του παιδιού, στην οδό Αλκιβιάδου 165 η Μαγεμένη Πυξίδα ήρθε για να μείνει και να συμβάλλει στην προσωπική εξέλιξη του.

Η Έφη μαζί με την παιδαγωγική της ομάδα, έχει διαμορφώσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης, σχεδιασμένο πάνω στις αρχές της βιωματικής μάθησης και στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε παιδιού.

Έτσι με πυξίδα τους το ΠΑΙΔΙ και με εργαλεία τους το παιχνίδι, το θεατρο, τη μουσική, τη ζωγραφική, τη σωματική έκφραση, τη φαντασία, την ενσυναίσθηση, την κοινωνική μάθηση, τη ρομποτική, τις φυσικές επιστήμες, τα αγγλικά, τη φυσική αγωγή, το messy play και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, οδηγούνται καθημερινά σε τόπους μαγευτικούς γεμάτους χαρά, γνώση και ατέρμονη δημιουργία.

  • Ο βρεφονηπιακός σταθμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 μηνών – 4 ετών 
  • Δεν διαθέτει σχολικό λεωφορείο. 

Ωράριο λειτουργίας καθημερινά 07:00 – 20:00

& Σάββατο πρωί 11:00 – 14:00

**Στο σχολείο τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ για τον COVID 19 

Αλκιβιάδου 165, Πειραιάς. 

Τ:2104124556,

Facebook: Μαγεμένη Πυξίδα

www.magemenipyxida.gr