Ατμόσφαιρα με την αίγλη του παλιού καλού Πειραιά, άνετα τραπέζια που ευνοούν τις συναντήσεις της παρέας, πιάτα φτιαγμένα με δημιουργική διάθεση και με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, ζωντανές μουσικές βραδιές που ξεσηκώνουν και γλυκόπιοτο κρασί που μεθά τις αισθήσεις. Αυτό είναι το σκηνικό που θα συναντήσετε περνώντας το κατώφλι του Μέλυδρον στον Άγιο Νείλο. 

Η Φανή και η Δανάη – μία από τις τέσσερις κόρες της, μεγαλωμένες στον Πόρο και με μεγάλη λατρεία στη θάλασσα, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε έναν χώρο που τον ξέρουν καλά, μιας και οι δυο τους «κρύβονται» πίσω από το αγαπημένο πλέον «Αρμενιστή», που λειτουργεί στον Πόρο από το 2001. Μαζί λοιπόν, με τον Σεφ, Κυριάκο Ρουσσόπουλο, που κυριολεκτικά δίνει ρέστα σε ένα μενού που λατρέψαμε από την αρχή ως το τέλος του, στο Μέλυδρον θα… ξεχειμωνιάσουμε!

Μη φύγετε εάν δεν δοκιμάσετε τη φέτα με σουσάμι και μέλι, το μοσχαράκι στο πήλινο μαγειρεμένο σε μπύρα με μουστάρδα και γραβιέρα και τα αυγά με σουτζούκι, φέτα και κόλιανδρο μέσα σε αρωματική σάλτσα τομάτας.

Φαβιέρου 57 & Αντ. Θεοχάρη, Άγιος Νείλος, Πειραιάς. Τ: 2121065558 & 2110130169 Mob: 6983915080

Facebook: Μέλυδρον, Πειραιάς 

Instagram: melidron_