Το μικρό, παραδοσιακό ψητοπωλείο του Γιώργου και της Γωγώς, είναι γωνιακό και βρίσκεται στο κέντρο της Σκάλας. Ο ίδιος, λάτρης της ποιότητας, έχει επιλέξει να φτιάχνει μόνος του τις πρώτες ύλες που προσφέρει στον πελάτη του ώστε να χρησιμοποιεί την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις όπως ποικιλίες κρεατικών, μερίδες και τυλιχτά σουβλάκια ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Εμείς τον επισκεφθήκαμε και δοκιμάσαμε την ξακουστή πλέον, σπεσιαλιτέ του που είναι αυθεντική γνήσια προβατίνα σε καλαμάκι, που συνοδεύεται από φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες και πίτες και πραγματικά, είναι… πεντανόστιμη!

Βασικό πλεονέκτημα της «Λαγουδέρα», ωστόσο εκτός από την ποιότητα είναι οι προσιτές τιμές οι οποίες συνδυάζονται άψογα με την προσφερόμενη ποσότητα και ποιότητα. Οι ποικιλίες για παράδειγμα, περιέχουν φιλέτο κοτόπουλο, μπριζολάκι, μπιφτέκι, πατάτες, λάχανο-καρότο και σως ή τζατζίκι και κοστίζουν μόνο 12€ / 2 άτομα και 22€ / 4 άτομα. Εξαιρετική τέλος, είναι η μερίδα με ζουμερά μπιφτέκια που επίσης συνοδεύεται από σαλάτα, πατάτες, πίτες και σως, και κοστίζει 7,5€, ξεκάθαρο κίνητρο για να τον επισκεφθούμε ξανά!

Σκάλα, Αγκίστρι. T: 2297091720, 91721 FB: Νεα Λαγουδερα Αγκιστρι