Σίγουρα την είδες και την προσπέρασες. Όμως το House αξίζει της προσοχής σου και στους τίτλους τέλους θα σου αφήσει μια αίσθηση ικανοποίησης που σπανίως βρίσκεις στις ταινίες τον τελευταίο καιρό.

3 οικογένειες από διαφορετικές χρονικές περιόδους συνδέονται με ένα σπίτι και με τα μυστικά που αυτό κρύβει. Το The House είναι μια ταινία animation με μπόλικο ποιοτικό μαύρο χιούμορ.

Οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι διθυραμβικές, ενώ όλοι εστιάζουν στις καυστικές ατάκες που ακούγονται σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.

Όταν κάποιος οραματίζεται έναν αρουραίο για μεσίτη, μια γάτα για ιδιοκτήτρια και τους ανθρώπους να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για πολύ διαφορετική ταινία από ότι μας έχει συνηθίσει η πλατφόρμα του Netflix.

Το The House μπλέκει υπαρξιακά, ζητήματα μεταφυσικά, θεωρίες για τον χρόνο, όλα από την πλευρα ενός μυαλού που δεν σκέφτεται με συμβατικό τρόπο. Η ταινία είναι ξεκάθαρα αλληγορία και προσπαθεί να δώσει στον θεατή να μια ευκαιρία να δει αυτόν μέσα από τους ήρωες και να αντιμετωπίσει τις εμμονές του.