Τον Ashton Kutcher τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Έγινε γνωστός από την από τη σειρά «That 70’s Show» και την εκπομπή με τις φάρσες «Punk’d» και αργότερα από αρκετές ταινίες και σειρές. Υπήρξε για 8 χρόνια σύζυγος της Demi Moore και πλέον είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Mila Kunis.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, των οποίων η σχέση συνοδεύεται από μια συγκινητική ιστορία. Γεννήθηκαν το 1978 στην Αϊόβα. Ο Ashton βγήκε 5 λεπτά νωρίτερα υγιέστατος, αλλά ο Michael παρουσίασε άμεσα σημάδια καρδιομυοπάθειας και εγκεφαλικής παράλυσης.

Τα δυο αδέρφια είχαν από την αρχή πολύ στενή σχέση και όσο μεγάλωναν, γινόταν όλο και στενότερη. Ο Ashton ήταν πολύ προστατευτικός με τον κατά 5 λεπτά μικρότερο αδερφό του και όταν στα 13 τους η κατάσταση της καρδιάς του Michael επιδεινώθηκε και χρειαζόταν οπωσδήποτε μεταμόσχευση, ο Ashton σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει, ώστε να βρει μόσχευμα ο αδερφός του.

Ευτυχώς η καρδιά βρέθηκε τη σωστή στιγμή και η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία. Ο Ashton τότε σκέφτηκε να γίνει βιοχημικός μηχανικός, για να βρει θεραπεία και για την εγκεφαλική παράλυση του αδερφού του. Ωστόσο έγινε ηθοποιός και ο Michael δικηγόρος.

Aston

@insider.com

Ο Michael στα δικαστήρια υπερασπίζεται συνήθως παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση. Έχει πρόβλημα στην ομιλία, την ακοή, στην κίνηση του δεξιού του χεριού, αλλά αυτά δεν είναι ικανά να του σταθούν εμπόδιο όταν ασκεί την δικηγορία και όταν ξεσκάει λίγο παίζοντας γκολφ.

Λίγα χρόνια πριν, ο Ashton σε μια συνέντευξή του μίλησε για την εγκεφαλική παράλυση και τον αδερφό του. Ο Michael έγινε έξαλλος, μιας και προσπαθούσε τότε να το κρύψει. «Είχα θυμώσει πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι του είχα μιλήσει γι’ αυτό» είπε ο Michael στο TODAY Parents. «Δεν ήθελα να είμαι το πρόσωπο της εγκεφαλικής παράλυσης. Δεν μίλησα ποτέ γι’ αυτό».

Φυσικά η σχέση τους είναι τόσο στενή, που ο θυμός δεν κράτησε πολύ. Πλέον ο Michael είναι ευγνώμων που το έκανε τότε αυτό ο αδερφός του. Γιατί αυτή η συνέντευξη τελικά του άλλαξε όλη τη ζωή. «Ο Κρις (έτσι φωνάζουν τον Ashton συγγενείς και παλιοί φίλοι) μου έκανε τη μεγαλύτερη χάρη που έχει κάνει ποτέ, γιατί μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου», εξήγησε ο Μάικλ.

Η ιστορία είναι συγκινητική αλλά ακόμα πιο συγκινητική είναι η σχέση των δυο δίδυμων αδερφών. Είναι εξαιρετικά δεμένοι μεταξύ τους και μαζί, προσπαθούν συχνά να βοηθήσουν άτομα με αναπηρίες να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές δυσκολίες.