Το Netflix έχει επενδύσει πολλά στις σειρές ντοκιμαντέρ, με ιστορίες από αρχεία της αστυνομίας και εώς τώρα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Worst Roommate Ever» ρίχνει φως σε ιστορίες με συγκάτοικους που έγιναν εφιάλτης. Αρκεί να του δώσετε 50 λεπτά από τη ζωή σας και θα κολλήσετε.

Η νέα σειρά του Netflix έχει τόσο δυνατές ιστορίες που αρκούν για να σας συναρπάσουν. Η αφήγηση είναι αριστουργηματική, όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτές τις άρρωστες ιστορίες είναι καλύτεροι από ηθοποιοί και η αγωνία χτυπάει κόκκινο, όσο το επεισόδιο φτάνει προς το τέλος. Στο πρώτο επεισόδιο θα δείτε μια ηλικιωμένη που στον κήπο της έθαψε όλους τους ενοίκους της, για να μπορεί να λαμβάνει τα επιδόματα από την πρόνοια.

Σε όλες τις ιστορίες κοινός παρανομαστής είναι ότι οι δολοφόνοι είναι υπεράνω πάσης υποψίας, και κανείς από το κοντινό τους περιβάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί τη δράση τους. Σας προειδοποιώ θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου, όποτε μη βάλετε κάποιο ραντεβού πριν το ξεκινήσετε…