Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε από τις σελίδες του «Εντελαμεζέν» για τις live βραδιές του! 

Σε ένα εμβληματικό πετρόχτιστο κτίριο που χρονολογείται από το 1870 και βρίσκεται στην καρδιά της Τρούμπας επί της Κολοκοτρώνη, «βρήκαν το σπίτι τους» εδώ και κάμποσους μήνες οι πιο νόστιμοι και εκλεκτοί μεζέδες της πόλης!  

Ο λόγος για το εδεσματοπωλείο «Εντελαμεζέν», έναν καλαίσθητο και προσεγμένο χώρο που αποπνέει την αίγλη του παλιού καλού Πειραιά σε κάθε του εκατοστό και όπου δια χειρός του Executive Chef, Βησσαρίων Παρθένη, θα βρείτε λαχταριστούς μεζέδες και πιάτα φτιαγμένα με τις πιο αγνές και ποιοτικές ελληνικές και τοπικές πρώτες ύλες.  Επισκεφθείτε το από νωρίς το πρωί για να πιείτε τον καφέ σας συνοδεία λαχταριστών πρωινών και συνεχίστε από το μεσημέρι έως το βραδάκι με μεζέδες συνοδεία επιλεγμένων ούζων, τσίπουρων και οίνων.

Το δικό μας τραπέζι μεταξύ άλλων είχε Αυγουλάκια με σουτζούκι και παστουρμά, Στραπατσάδα για γούστα (σερβίρεται μέσα σε φρεσκοψημμένο Πεϊνιρλί), Ρέγγα ψημμένη στην εφημερίδα και Ατραξιόν χοιρινό, ενώ για το τέλος επιλέξαμε – και δικαιωθήκαμε περίτρανα καθώς είναι συγκλονιστικά (!)- γαλακτομπούρεκο και εκμέκ τσουρέκι! Τα παραπάνω συνοδέψαμε με μία φιάλη ροζέ κρασί από την εντυπωσιακή wine list την οποία έχει επιμεληθεί ο Chef, σε στενή συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, ποτοποιούς και οινοποιούς. 

Ωράριο

Δευτέρα – Πέμπτη 12:00 – 00:00

Παρασκευή και Σάββατο 12:00 – 01:00

Κυριακή 12:00 – 19:00 


Φιλελλήνων 17 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Τ: 2104514935

FB: Εντελαμεζέν Instagram: entelamezen