Από τον φούρνο της γειτονιάς περάσαμε στις μεγάλες αλυσίδες και πλέον στα εξειδικευμένα “μπουτίκ” bakeries νέας γενιάς. Δεν λέω καλά όλα αυτά, αλλά όπως και να το κάνουμε ο φούρνος της γειτονιάς έχει άλλη αίγλη, έχει συναίσθημα έχει γεύσεις και άρωμα ξυλόφουρνου που χορταίνει όλες τις αισθήσεις μας. Ένας τέτοιος φούρνος είναι ο Γιακουμίδης Bakery!

Μοσχοβολάει η γειτονιά με το ψωμί και τα ανατολίτικα σιροπιαστά του. Η σοκολατομανία μας, βρίσκει να ακουμπήσει πάνω στις πεντανόστιμες πάστες του. Αχ αυτή η πάστα cookies μας έχει “καταστρέψει” αλλά και η τάρτα βρώμης με Φρούτα του Δάσους! Οι σφολιάτες του αποτελούν πάντα έναν πειρασμό για να σταματήσουμε τη δίαιτα. Δοκιμάστε την χειροποίητη τυρόπιτα του αλλά και την τυρόπιτα με γραβιέρα Κρήτης. Τα σάντουιτς είναι πληθωρικά -όπως κάθε λιχουδιά εκεί μέσα – με φρέσκο ψωμάκι και πρώτης ποιότητας υλικά! Στον Γιακουμίδη Bakery θα αντιμετωπίσετε ένα και μόνο πρόβλημα, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε! Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Delivery όλες τις μέρες της εβδομάδας! Κάθε Κυριακή μην σας ξεφύγουν οι προσφορές του!

Συμβουλή για απανταχού γλυκατζήδες: Γαλακτομπούρεκο και Redvelvet Cake αν θέλετε  να είστε σωστοί με τις υπογλυκαιμίες σας!

Ωράριο Λειτουργίας: 7:00 – 21:00


Βίκτωρος Ουγκό 10

T: 210-4014578

Facebook: Giakoumidis Bakery

Instagram: Giakoumidis Bakery