Πανέτοιμα είναι όλα για τον 3ο «Endomarch Piraeus Night Run/Walk» που θα διεξαχθεί σήμερα (13/4) υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφετηρία και τερματισμό το «Καραϊσκάκη».

Οι συμμετοχές έκλεισαν την προηγούμενη Τρίτη και το ραντεβού των δρομέων, αλλά και των περιπατητών έχει οριστεί στις 19:30 στο ποδοσφαιρικό σπίτι του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας και ο περίπατος στους δρόμους του Δήμου Πειραιά έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Στόχος δεν είναι η πρωτιά και η διάκριση αλλά η στήριξή στη γυναίκα και στα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως είναι αυτό της Ενδομητρίωσης

Αντίστοιχοι αγώνες/πορείες πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο από το κίνημα Endomarch Worldwide! Έτσι μετά την επιτυχία του Endomarch Run/Walk το 2016 και την απρόσμενη προσέλευση κοινού το 2017 στο Endomarch Piraeus Night Run/Walk by Stoiximan.gr η Ελλάδα στοχεύει και φέτος να ενημερώσει δυναμικά το ευρύ κοινό, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τις Ελληνίδες, που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της Ενδομητρίωσης αλλά και όλους, άντρες – γυναίκες που απλά θέλουν να συνδράμουν σε αυτόν τον σκοπό!

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να στηρίξουμε το παγκόσμιο κίνημα κατά της Ενδομητρίωσης και να στείλουμε όλοι μαζί το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης για την γυναικεία υγεία! Ελάτε να σπάσουμε τη σιωπή για τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις!